1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRİCİ'NİN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ!
GİRİCİ'NİN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ!

GİRİCİ'NİN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ!

Arkadaşının evinde ölü bulundu!

A+A-

28 yaşındaki Burak Girici, Mağusa’daki arkadaşının evinde ölü bulundu.

Nadire BAHADİ

Aslen Mersinli olan ve bir süredir Mağusa’da yaşayan 28 yaşındaki Burak Girici dün öğle saatlerinde misafir olarak bulunduğu arkadaşının evinde ölü bulundu. Cansız bedeni yatağın yanında bulunan Girici’nin ölüm sebebi henüz netlik kazanmazken, polis, gencin ölümü ile ilgili soruşturma başlattı.

butt-001.jpg

ARKADAŞI TARAFINDAN BULUNDU

Mağusa Kaleiçi’nde bir restoranda çalışan 28 yaşındaki Burak Girici’nin önceki akşam Etem Ağa Sokak’ta bulunan arkadaşı Faruk Arbak’ın evine misafir olarak gittiği öğrenildi. Bir grup arkadaşı ile birlikte gece boyunca alkol aldığı öğrenilen Girici’nin, uyumak için yatak odasına gittiği, sabah saatlerinde evden ayrılan ev sahibi Arbak’ın 12.30 sıralarında eve geri döndüğünde ise Burak Girici’yi yatak odasında hareketsiz şekilde yerde yatırken bulduğu bildirildi. 

ney.jpg

GİRİCİ’NİN ÖLÜMÜNDE UYUŞTURUCU ŞÜPHESİ

Olayın polise haber edilmesinin ardından Olay Yeri İnceleme ekipleri, Adli Şube Amirliği ekipleri, Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri söz konusu adrese gelerek incelemelerde bulunurken, Burak Girici’nin ölümünde uyuşturucu şüphesi olması üzerine Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri de olay yerine gelerek evde detaylı bir arama yaptı.

Narkotik ekiplerinin evde yaptığı aramada kanunsuz herhangi bir şeye rastlanmazken, Girici’nin ölümü ile ilgili soruşturma başlatılan polis ekipleri evde alkol şişelerinin de bulunduğu birçok emare topladı.

Polis, Girici’nin cansız bedenini bulan ev sahibi Faruk Arbak’ın ifadesine başvurmak üzere Arbak’ı Mağusa Polis Müdürlüğü’ne götürürken, Girici’nin dün sabah saatlerinden itibaren alkol aldığı, akşam saatlerinde Suriçi’nde bulunan Faruk Arbak’a ait eve giderek alkol almaya devam ettiği bir ara arkadaşlarının yanından ayrılıp 20 dakika sonra yeniden geldiği ancak bu 20 dakikalık süre içerisinde ne yaptığının bilinmediği öğrenildi.

Girici’nin cansız bedeni Mağusa Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken, gencin kesin ölüm nedeni ise bugün yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek.

Kıbrıs Postası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.