1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “GİRNE AÇIK PAZAR ALANI ÇATI ÖRTÜSÜ VE STRÜKTÜR PROJESİ”
“GİRNE AÇIK PAZAR ALANI ÇATI ÖRTÜSÜ VE STRÜKTÜR PROJESİ”

“GİRNE AÇIK PAZAR ALANI ÇATI ÖRTÜSÜ VE STRÜKTÜR PROJESİ”

“GİRNE AÇIK PAZAR ALANI ÇATI ÖRTÜSÜ VE STRÜKTÜR PROJESİ”

A+A-

Girne Belediyesinin başlattığı “Girne Açık Pazar Alanı Çatı Örtüsü ve Strüktür Projesi” devam ediyor.

 

120 günde tamamlanması hedeflenen ve 200 stant kapasiteli bir pazar alanı yaratılacak projede, üzeri kapatılacak çelik yapının Çarşamba günleri pazar alanı, diğer günlerde ise yaklaşık 100 araçlık otopark şeklinde kullanılması amaçlanıyor.

Belediyeden verilen bilgiye göre, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, “Girne Açık Pazarı” ziyaret ederek, yapımı süren “Çatı Örtüsü ve Strüktür Projesi”nde de incelemelerde bulundu.

“Girne Açık Pazarı” alanının ikinci etap projesi olan “Girne Açık Pazar Alanı Çatı Örtüsü ve Strüktür Projesi” ile Girne’ye çağdaş bir açık pazar alanı kazandırılması hedefleniyor.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, kendisinden önceki dönemde birinci etabı başlatılan ancak ikinci etap işleri için projesi hazır olmayan açık pazarda esnafın ve halkın bir takım sıkıntılar yaşadığını ifade etti.

Bu kapsamda açık pazarda yapılan çalışmalar sonucu Girne’ye çağdaş bir açık pazar alanı kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Güngördü, geçen hafta başlatılan işlerin en erken zamanda tamamlanmasını istediklerini kaydetti.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.