1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞENER’DEN, ENGELLİLER HAFTASI İLE HEMŞİRELER HAFTASI MESAJI
GİRNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞENER’DEN, ENGELLİLER HAFTASI İLE HEMŞİRELER HAFTASI MESAJI

GİRNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞENER’DEN, ENGELLİLER HAFTASI İLE HEMŞİRELER HAFTASI MESAJI

TDP,BKP ile Baraka Kültür Merkezi’nin Girne Belediye Başkan adayı Mustafa Şener, Engelliler Haftası ve Hemşireler Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Patisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) ile Baraka Kültür Merkezi’nin   Girne Belediye Başkan adayı Mustafa Şener, Engelliler Haftası ve Hemşireler Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

TDP’den yapılan açıklamaya göre Şener, engelli yurttaşların  yaşamlarını kolaylaştırmanın ve karşılaştıkları engelleri ortadan kaldırmanın  yerel yönetimler ile merkezi yönetimlerin asli görevleri arasında bulunduğunu belirterek, bu yönde verilecek her türlü mücadeleye destek olacağını ifade etti.

Şener, Hemşireler Haftası için de; hemşirelerin aile ve toplum sağlığı için var güçleri ile çalıştıklarını ifade ederek, bu kesimin topluma hizmetlerinin önemini vurguladı.

Şener, hemşirelerin, her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta ülkenin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, sonsuz sabır ve itina ile çalıştıklarını kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.