1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE BELEDİYESİ AÇIK PAZAR ALANI ÇEVRE VE ALTYAPI DÜZENLEMESİ PROJESİ İLE İLGİLİ SÖZLEŞME İMZALADI
GİRNE BELEDİYESİ AÇIK PAZAR ALANI ÇEVRE VE ALTYAPI DÜZENLEMESİ PROJESİ İLE İLGİLİ SÖZLEŞME İMZALADI

GİRNE BELEDİYESİ AÇIK PAZAR ALANI ÇEVRE VE ALTYAPI DÜZENLEMESİ PROJESİ İLE İLGİLİ SÖZLEŞME İMZALADI

Girne Belediyesi, ‘Açık Pazar Alanı Çevre ve Altyapı Düzenlemesi Projesi’yle ilgili çıktığı ihaleyi kazanan Canilkan İnşaat Ltd. ile sözleşme imzaladı.

A+A-

Girne Belediyesi, ‘Açık Pazar Alanı Çevre ve Altyapı Düzenlemesi  Projesi’yle ilgili çıktığı ihaleyi kazanan Canilkan İnşaat Ltd. ile sözleşme imzaladı.

Bugün saat 12:00’de Girne Belediyesi’nde gerçekleşen imza töreninde projeye belediye adına Başkan Sümer Aygın, firma adına ise Canilkan İnşaat Ltd Direktörü Adil Köseoğlu imza koydu.

Girne Açık Pazar alanında otopark yapımı, araç ve yaya yolları, Pazar çatı örtü ve düzeni, yağmursuyu kanalı, içme suyu şebekesi, yeşil alan ve çevre düzenlemesini kapsayan proje, yaklaşık 640 bin TL’ye mal olacak olup, 3 ayda tamamlanacak.

Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın yaptığı konuşmada, belediyenin şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak projeleri hayata geçirmeye devam ettiğini belirterek, bu kapsamda Girne Açık Pazarı’nı modern çehreye  kavuşturacaklarını söyledi.

Projenin, Barış Parkı, Girne Belediyesi Kültür  Merkezi, Terminal Binası  ve Ertuğrul Apakan Spor Kompleksi’ni içene alan master planının parçası olduğunu belirten Aygın, kente yeni belediye hizmet binası, kültür merkezi, spor ve yeşil alanlar kazandıracaklarını vurguladı.

KÖSEOĞLU

Canilkan İnşaat Limited Direktörü  Adil Köseoğlu ise projeyi söz verdikleri sürede tamamlamaya çalışacaklarını  söyledi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.