1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE BELEDİYESİ: “OKULLAR EĞİTİM İÇİN HAZIR”
GİRNE BELEDİYESİ: “OKULLAR EĞİTİM İÇİN HAZIR”

GİRNE BELEDİYESİ: “OKULLAR EĞİTİM İÇİN HAZIR”

GİRNE BELEDİYESİ: “OKULLAR EĞİTİM İÇİN HAZIR”

A+A-

Girne Belediyesi, 2015-2016 Öğretim Yılı öncesi okullardan gelen talepler doğrultusunda tamirat çalışmaları ve bahçe temizliklerini tamamlarken, trafikte sorun yaşanmaması için de tedbirler alıyor.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, kent içerisinde ve okul önlerinde yer alan yaya geçitleri ve yol çizgilerinin yenilenme çalışmaları tamamlandı. Ayrıca, Girne Belediyesi sınırları içerisindeki tüm kamu okullarının bahçeleri temizlendi ve okul yönetimlerinden gelen talepler doğrultusunda başlatılan boya-badana ve tamirat işleri yapıldı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 2015-2016 Öğretim Yılı öncesi belediye sınırları içerisinde bulunan kamu okullarındaki müdür ve yöneticilerle okulların eksiklerini tespit ettiklerini söyledi.

GÜNGÖRDÜ: “YAYA VE SÜRÜCÜLER KARŞILIKLI SAYGI VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE OLMALI”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, yeni eğitim yılının başlamasıyla birlikte, trafikte yaşanabilecek sorunlar için önceden tedbir almaya başladıklarını ifade ederek, yaya ve sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaya, trafikte karşılıklı saygı ve anlayış göstermeye davet etti.

1442148307.jpg

Trafik sıkışıklığına neden olan hatalı araç parkını önlemek için kısa bir süre önce sürücü ve esnafı uyarmaya başladıklarını hatırlatan Güngördü, Girne Belediyesi Zabıta ve Kolluk Birimi’nin 28 Eylül 2015 tarihi itibarıyla cezai uygulama yoluna gideceğini belirterek, sürücüleri bu konuda da uyardı. Güngördü, yeni eğitim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.