1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE BELEDİYESİ’NE ANLAMLI KATKI
GİRNE BELEDİYESİ’NE ANLAMLI KATKI

GİRNE BELEDİYESİ’NE ANLAMLI KATKI

Girne Belediyesi Tenis Kulübü, düzenlediği yeni yıl yemeğinde Girne Belediyesi’ne anlamlı bir katkıda bulundu.

A+A-

Girne Belediyesi Tenis Kulübü, düzenlediği yeni yıl yemeğinde Girne Belediyesi’ne anlamlı bir katkıda bulundu.

Girne Belediyesi’nin ,Yeşil alan ve spor kompleksi “100 yılın projesi” olarak nitelenen ve 16 km’lik Girne Sahil Şeridi Projesi’nin bir parçası olan Merkezi Spor Kompleksi içerisinde faaliyetlerini sürdürecek olan Tenis Kulübü, düzenlediği yeni yıl yemeğinde, Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın’a projeye katkı adı altında 80 bin TL çek takdim etti.

Belediyeden verilen bilgiye göre, Girne Belediyesi Avcılık-Atıcılık ve Yürüyüş Kulübü’nde gerçekleşen yemekte bir konuşma yapan Tenis Kulübü Başkanı Hilmi Çavlı, kendileri için büyük ama belediye için küçük sayılabilecek  bu katkıyı, halen devam etmekte olan tenis kortlarının yapımı için takdim etmekten gurur duyduklarını vurguladı.

Çavlı,  Tenis Kulübü üyelerinin mütevazi katkıları ile bu rakama ulaştıklarını belirterek katkı koyan herkese teşekkür etti.

SÜMER AYGIN

Yemekte konuşan Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın, yardımın kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu dile getirerek, kortların yapımında büyük aşama kaydettiklerini, çok yakın bir zamanda da tüm üyelerin yeni kortlarda maç yapabileceklerini vurguladı.

Kulüb başkanı Hilmi Çavlı’ya teşekkürlerini sunan Aygın, kendileri bu örnek davranışlarından dolayı kutladığını belirtti.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.