1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GIRNE BELEDIYESI’NIN ORGANIZASYONUYLA FIDAN DIKILDI.
GIRNE BELEDIYESI’NIN ORGANIZASYONUYLA FIDAN DIKILDI.

GIRNE BELEDIYESI’NIN ORGANIZASYONUYLA FIDAN DIKILDI.

Girne Belediyesi’nin Organizasyonuyla Fidan Dikildi.

A+A-

Girne Belediyesi’nin organizasyonuyla fidan dikildi.

Girne Belediyesi çalışanları, vatandaşlar ve sivil toplum örgütleri temsilcileri, Karaoğlanoğlu Mezarlık Alanı’na 500 selvi ağacı dikti.

Girne Belediyesi açıklamasına göre, etkinliğe, Girne Vatan Lions, Girne Ada Lions, Girne Özgürada Lions, Girne Beşparmak Lions, Girne Akdeniz Lions, Mağusa Kale Lions, İskele Sahil Lions ve Mağusa Mesarya Lions kulüplerinden temsilciler katıldı.

GÜNGÖRDÜ: “GELECEK NESİLLERE EN GÜZEL MİRAS”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü yaptığı açıklamada, Girne’de nüfusun artmasıyla birlikte artan yapılaşmadan ve bilinçsizce hareket edilmesinden dolayı ağaçların kesildiğine dikkat çekti.

Nidai Güngördü, kentte bulunan zeytin ve harnup ağaçlarının azaldığını belirterek, Zeytin Festivali’nin ardından ağacı kesmeme ya da yerini değiştirme konusunda bilinç oluşturulduğunu vurguladı.

Girne’de bulunan park, bahçe ve yeşil alanlara ağaç dikmeyi sürdüreceklerini anlatan Güngördü, yapılacak etkinliklerde sivil toplum örgütlerini her zaman aralarında görmek istediklerini aktardı.

Güngördü, belediye çalışanları, vatandaşlar ve sivil toplum örgütü üyelerine teşekkür ederek, “Bu Pazar gününü yalnızca bize ayırmadınız, bugünü aynı zamanda gelecek nesillerin yeşil bir doğada yaşaması için ayırdınız. Bu hareket gelecek nesiller için en güzel mirastır” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.