1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. GİRNE DİYALİZ MERKEZİ AÇILIYOR!
GİRNE DİYALİZ MERKEZİ AÇILIYOR!

GİRNE DİYALİZ MERKEZİ AÇILIYOR!

Gülle’nin Kurban Bayramı kapsamında gerçekleştirdiği hastane ile sağlık kurumlarına yönelik ziyaretleri sürüyor.

A+A-

GÜLLE: “GİRNE DİYALİZ SERVİSİNİ DONANIM, HEMŞİRE VE SAĞLIK PERSONELİ KARŞILANDIKTAN SONRA EN GEÇ BİR AY İÇİNDE AÇACAĞIZ”

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle’nin Kurban Bayramı kapsamında gerçekleştirdiği hastane ile sağlık kurumlarına yönelik ziyaretleri sürüyor. Bugün Girne Akçiçek Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ve beraberindeki bakanlık yetkilileri, doktor, hemşire, sağlık personeli ve hastaların bayramını kutladı.

Bakan Gülle’ye Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Ömer Gür, Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert, Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Başhekimi Yeşim Gümüşdağ eşlik etti.

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle yaptığı açıklamada, bakanlığın,  altyapı ve nüfus yönünden büyük bir gelişim içinde olan turistik kent Girne’de halka güzel sağlık hizmetleri veren Akçiçek Hastanesi’nde gelişimi öngördüğünü belirterek,  bu gelişimi hastanede verilen iyi sağlık hizmetlerini sürdürerek yapmak istediklerini vurguladı.

Girne Akçiçek Hastanesi’nin hastalarla olan diyaloğu ve hasta memnuniyetinden övgüyle bahseden Bakan Gülle, servislerin temiz ve bakımlılığının verilen hizmetlere güç katmakta olduğunu kaydetti.

Yakın bir süre önce açılan acil ve kısa bir süre sonra devreye girecek olan diyaliz servisiyle Akçiçek Hastanesi’nin gelişmeye devam edeceğini belirten Bakan Gülle, diyaliz servisinin donanım, hemşire ve personel ihtiyacı karşılanır karşılanmaz bir ay içerisinde hizmete gireceği müjdesini verdi.

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, doktor, hemşire, sağlık personeli, hasta ve halkın Kurban Bayramı’nı da kutladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum