1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE-GÜZELYURT ANAYOLUNDA KAZA
GİRNE-GÜZELYURT ANAYOLUNDA KAZA

GİRNE-GÜZELYURT ANAYOLUNDA KAZA

Girne-Güzelyurt anayolunda bugün saat 02.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 29 yaşındaki Uğur Özbulut yaşamını yitirdi.

A+A-

LH 685 plakalı motosikletle Güzelyurt istikametine seyrederken virajda “aşırı sürat” ve “dikkatsizlik” sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden Özbulut, yoldan çıkarak banket dışında 4.5 metre derinliğindeki köprü betonuna çarptı ve köprüden aşağıya düştü.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ Girne Güzelyurt anayolunda dün sabaha karşı saat 02.30 sıralarında meydana gelen feci trafik kaza­sında, 29 yaşındaki motosiklet sürücüsü Uğur Ölzbulut yaşama veda etti. Evli ve 18 aylık bir kız çocuğu babası olan Uğur Özbulutu hayatının baharında seven­lerinden koparan kaza, bir anlık dikkatsiz­lik sonucu yönetimindeki motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybederek köprü­den aşağıya uçmasıyla oldu. Motosik­letiyle birlikte yaklaşık 5 metre aşağıya düşen Özbulut olay yerinde öldü.

HAYAT DOLU BİRİSİYDİ Türkiye'nin Adana ilinden yaklaşık 6 yıl önce KKTC'ye gelen, Kaner Şirketler Grubu'nda müdür olarak çalıştığı öğrenilen Uğur Özbulutun acı haberi, başta ailesi olmak üzere iş arkadaşları ve tüm sevenlerini üzüntüye boğdu. Çevresinde hayat dolu ve yardımsever biri olarak bilinen Özbulut, geride gözüyaşlı bir eş ve 18 aylık Ada isminde yetim bir bebek bıraktı. Kazadan sonra cansız bedeni hastanenin morguna kaldırılan Uğur Özbulutun cenazesinin, babaocağı Adana'da toprağa verileceği belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.