1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE-LAPTA 4,5TL!
GİRNE-LAPTA 4,5TL!

GİRNE-LAPTA 4,5TL!

Bir de her evde 3 tane araba var diyorlar...

A+A-

 

Denetim eksikliği  nedeni ile yolcu otobüslerince istenilen çelişkili  ücretler halkın tepkisine neden oluyor. Girne – Lapta arasında düzenlenen dolmuş seferleri ile ilgili olarak istenilen 4.5 TL tutarındaki ücretin mesafe kısa olduğu için fazla olduğu ve bu ücretlerin düzenlenmesi gerektiği öne sürülüyor.

Bir dolmuşun Lapta – Girne arasında  5-6 TL’lik mazot yakarak gittiği öne sürülürken bir yolcudan alınan ücretin bir seferin parasını karşıladığı öne sürülüyor.

Lapta – Girne arasında düzenlenen seferler dışında Lefkoşa – Mağusa arasındaki seferler için istenen ücretlerin dengesiz olduğu ileri sürülüyor.

Sinem Cesuroğlu, bu konuda yaptığı açıklamada, otobüsler 9 TL ücretle Mağusa’dan, Lefkoşa’ya yolcu getirir. Bu getirilen yolcular arasında öğrenci – çalışan arasında da bir ayırım yapılmaz ve hepsinden ücret istenir. Söylermisiniz bir üniversite öğrencisi evine nasıl gidip gelecek. Bir de her evde 3 tane araba var diyorlar. Tabiî ki her evde araba olacak. İnsanlar ne yapsın. Birde Mağusa’ya yalnız gidiş 9 TL ama 15 Km’ye kadar da 7 TL isteniyor. Bunu da birileri bize izah etsin dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.