1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE LİMANINA BIRAKILDILAR
GİRNE LİMANINA BIRAKILDILAR

GİRNE LİMANINA BIRAKILDILAR

Girne limanına bırakıldılar

A+A-

Suriye’de savaştan kaçarak KKTC’ye balıkçı teknesiyle gelen ve liman olmayan bir bölgeden ülkeye giriş yapan 3’ü yetişkin 4’ü çocuk 7 kişi polis tarafından gözaltına alınarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Abbas ELMAS

Girne Liman Amirliği’ne bağlı ekipler tarafından önceki gün sabah saatlerine tespit edilen Suriyeli aile polise teslim edilirken, 24 saat süren soruşturmalarının ardından aile dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak iade işlemlerinin tamamlanabilmesi maksadı ile 3 gün süreyle cezaevine gönderildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru, zanlıAbdulghaniHüssein, Emad Ali İbrahim ve Selma Mohammed’in yanlarındaki 4 çocukla birlikte önceki gün saat 10.30 sıralarında Girne Liman Başkanlığı ekipleri tarafından tespit edilerek polise teslim edildiğini söyledi.

Zanlılar hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığına dikkat çeken polis, zanlıların ülkelerine iade işlemlerinin tamamlanıncaya kadar mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Melek Esendağlı, zanlıların iade işlemlerinin tamamlanıncaya kadar 3 günü aşmayacak bir süre ile Merkezi Cezaevi’ne gönderilmelerini emretti.

2-.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.