1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE MİTİNGİNDE BULUŞTULAR
GİRNE MİTİNGİNDE BULUŞTULAR

GİRNE MİTİNGİNDE BULUŞTULAR

CTP’li ve sempatizanların oluşturduğu konvoyla başlayan miting,

A+A-

CTP-BG GİRNE İLÇESİ ADAYLARI, GİRNE MİTİNGİNDE BULUŞTU

CTP-BG bölge mitinglerine dün akşam Girne’yle devam etti.

Parti basın bürosunun açıklamasına göre, Girne çevre yolunda toplanan CTP’li ve sempatizanların oluşturduğu konvoyla başlayan miting, Ramadan Cemil Meydanı’na yer aldı.

Mitinge, CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Genel Sekreter Kutlay Erk, MYK üyeleri, bölge milletvekilleri ve çok sayıda parti yöneticisi de katıldı.

Girne ilçesine bağlı Alsancak, Lapta, Esentepe, Dikmen ve Çatalköy belediye başkanlığı ve meclis üyeliği adaylarının yer aldığı mitingde adaylar tek tek sahneye çıkarak vatandaşa seslendi.

YORGANCIOĞLU’NDAN ANAYASA ÇAĞRISI

CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu yaptığı konuşmada CTP’li belediye başkanlarının başarılarını gördüğünü ifade ederek, yıldızlı belediyeciliğe hak eden birçok belediye olduğunu ve hafta sonu seçimden sonra tüm belediyelerin buna kavuşacağını belirtti.

Yorgancıoğlu ayrıca 29 Haziran’da gidilecek olan Anayasa değişiklikleri referandumunda halkın güçlü şekilde ‘Evet’ demesini istedi. Birçok alanda revize edilen Anayasa değişikliklerinin daha başlangıç olduğunu söyleyen Yorgancıoğlu, gelişen demokrasinin gereği olarak tüm partilerin üzerinde mutabakata vardığı değişiklikleri halkın onaylanacağına inanç belirtti.

AYGIN: “SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

Girne Belediye Başkanı adayı ve Başkanı Sümer Aygın da mitingdeki konuşmasında belediyeciliğin hizmet işi, hizmetin de CTP’nin işi olduğunu söyledi.

Aygın konuşmasında, projelerini de tek tek sıralayarak seçimden zaferle çıkacaklarına inandığını kaydetti.

Miting, Girne bölgesi belediye başkan ve meclis üyeliği adaylarının tanıtımıyla tamamlandı.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.