1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE RAKI FESTİVALİ'NDE MUHTEŞEM FİNAL
GİRNE RAKI FESTİVALİ'NDE MUHTEŞEM FİNAL

GİRNE RAKI FESTİVALİ'NDE MUHTEŞEM FİNAL

Kıbrıs Rakı Festivali, tam 9 gün boyunca Girne, Lefkoşa ve Gazimağusa’da;

A+A-

Yeni Rakı ve Tekirdağ Rakısı, 23-31 Mayıs 2014 tarihleri arasında 3. Kıbrıs Rakı Festivali’ni sundu. Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen Kıbrıs Rakı Festivali, tam 9 gün boyunca Girne, Lefkoşa ve Gazimağusa’da birbirinden renkli etkinliklere sahne oldu.

Festivalin son gecesinde Girne Limanı’nın eşsiz atmosferi, dolu dolu lezzet, muhabbet ve eğlence Kıbrıs Rakı Festivali’nde harmanlandı. Grup Rast ve sonrasında Gripin’in geceye özel performanslarının ardından Kıbrıs Rakı Festivali’nin bu seneki yıldızı Bengü de, binlerce rakı severe unutulmaz bir gece yaşattı.

Kuzey Kıbrıs üçüncü kez rakı festivali ile doyasıya eğlendi. Yeni Rakı ve Tekirdağ Rakısı’nın, Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile düzenlenlediği 3. Kıbrıs Rakı Festivali, 23 – 31 Mayıs tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs’ta rakı severlerle buluştu. Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa şehirleri Kıbrıs Rakı Festivali ile tam 9 gün boyunca dolu dolu lezzet, muhabbet ve eğlence yaşadı.

Tam 9 günlük dolu dolu festival

23-31 Mayıs tarihleri arasında Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa’da Grup Rast, Grup Frekans ve Fasıl Ekibi’nin mini festivaller ve birbirinden renkli aktiviteler ile dolu dolu geçen 3. Kıbrıs Rakı Festivali’nin kapanış etkinliği de 31 Mayıs’ta Girne Limanı’nda gerçekleşti.

Girne Limanı binlerce rakı severle coştu

Kıbrıs Rakı Festivali’nin Girne Limanı’nda düzenlenen kapanış etkinliğine binlerce rakı sever katıldı. 31 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00’dan itibaren Girne Limanı’nı eski ihtişamlı günlerine döndüren festival sayesinde muhteşem bir atmosfer yaratılmış oldu. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi önünde kuyrukların oluştuğu, 11 metre uzunluğundaki dev rakı üretimi maketi, bu yıl daha da büyük ilgi gördü.

Falcı ve karikatüristin de yer aldığı festivale katılanlar birbirinden renkli aktivitelerle birçok farklı eğlenceyi birarada yaşama şansına erişti.

Tolga Germiyanoğlu’nun muhteşem rakı şovu

Ünlü barmen Tolga Germiyanoğlu’nun rakı şovu da büyük beğeli topladı. Germiyanoğlu, kendisine Avrupa şampiyonluğunu getiren gösterisini ve rakılı özel kokteyllerini ilk kez Kıbrıs halkı için sundu. Rakı barlarında satışa sunulan rakılı kokeyller de Kıbrıs Rakı Festivali katılımcıları tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Bengü, fasl-ı muhabbeti ile hayranlık uyandırdı

Kıbrıs’ın en popüler gruplarından Grup Rast, geceye özel performansı ve sevilen şarkıları ile Kıbrıs Rakı Festivali’ne renk kattı. Binlerce rakı severi Girne Limanı’nda buluşturan Kıbrıs Rakı Festivali’nde sahne alan Gripin ise en sevilen şarkıları ile coşkuyu daha da artırdı.

Festivalin bu yılki yıldızı olan Bengü ise saat 23:00’de sahne alarak rakı severlere muhteşem bir sürpriz yaptı. Bengü, konseri sırasında ilk kez Kıbrıs Rakı Festivali’ne özel olarak yaptığı fasl-ı muhabbet ile izleyenlere hafızalardan silinmeyecek güzellikte dakikalar yaşattı. Coşkunun doruklara ulaştığı fasl-ı muhabbetinin yanı sıra kendi şarkılarını da söyleyen Bengü’nün zarafeti ve sahne performansı da büyük takdir gördü.

3. Kıbrıs Rakı Festivali’nin kapanış etkinliği Bengü konserinin ardından sona ererken, etkinliğe katılan binlerce rakı sever, son derece mutlu ve festivale özel olarak yaratılan atmosfere hayran kalarak Girne Limanı’ndan ayrıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.