1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE YOLUNDA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI!
GİRNE YOLUNDA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI!

GİRNE YOLUNDA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI!

Feci kaza!

A+A-

Karşıyaka’da sabah 01:30 sularında iki araç yüz yüze çarpıştı. Kaza sonucu 30 yasındaki Cem Yılmaz olay yerinde hayatini kaybetti. 3 de yaralı var.

Polis basın subaylığı kaza ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

ÖLÜMLE NETİCELENEN TRAFİK KAZASI

03.03.2017 tarihinde, saat 01:30 sıralarında, Girne-Güzelyurt Anayolu 14-15 kilometreleri arasında, Mehmet AYDIN (E-45), yönetimindeki KH 443 plakalı salon araç ile Girne istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikamette gelmekte olan Cem YILMAZ (E-30) yönetimindeki JP 422 plakalı salon aracın önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır.

Kaza sonucu JP 422 plakalı araç sürücüsü Cem YILMAZ almış olduğu yaralara dayanamayarak olay yerinde yaşamını yitirmiştir. JP 422 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Sabri KORKMAZ (E-20) ve İlhan BÜYÜKERTAÇ (E-23) ile KH 443 plakalı araç sürücüsü Mehmet AYDIN yaralanarak kaldırılmış oldukları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip, Mehmet AYDIN Cerrahi Servisinde, Sabri KORKMAZ ve İlhan BÜYÜKERTAÇ ise Acil Serviste müşahede altına alınmışlardır. Soruşturma devam etmektedir.

Fotoğraf: BRTK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.