1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE'DE 3 KİŞİ TUTUKLANDI
GİRNE'DE 3 KİŞİ TUTUKLANDI

GİRNE'DE 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Girne Turizm Limanı’ndaki TIR’da yapılan aramada 2 bin 500 paket puro ve 320 adet Biodyl marka ilaç ele geçirildi

A+A-

Girne Turizm Limanı’ndaki TIR’da yapılan aramada 2 bin 500 paket puro ve 320 adet Biodyl marka ilaç ele geçirildi

Girne Turizm Limanı’nda ülkeden çıkış yapmaya çalışan TIR’da yapılan aramada 2 bin 500 paket puro ve 320 adet Biodyl marka hayvanlar için kullanılan vitamin ve mineral içerikli ilaç ele geçirildi. Polis,TIR şoförü Kerim Uğurdıgan’ın yanı sıra suçla bağlantılı olduğunu tespit ettiği Hacer Sezer ile Hayriye Sezer’i de gözaltına aldı. Zanlılar gümrüksüz mal tasarrufu suçlamasıyla dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

HAYVAN İLACI DA VARDI: Tutuklama talep eden polis, Girne Turizm Limanı’nda zanlı Kerim Uğurdıgan’ın yönetiminde bulunan TIR’da yapılan aramada depoda 2 bin 500 paket puronun yanında 320 adet Biodyl marka ilaç ve 50 gramlık 4 paket tütün tespit edildiğini söyledi. Polis, yapılan soruşturmada meseleyle bağlantılı olarak Hacer Sezer ile Hayriye Sezer’in de gözaltına alındığını açıkladı. Zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın yeni başladığını belirten polis,3 gün tutukluluk talep etti.

ZANLI, “FATURASI VAR”: Duruşmada söz hakkı verilen zanlı Hacer Sezer, puro ve ilaçların faturasının olduğunu iddia etti.Mahkeme, üç zanlının soruşturma amaçlı 3 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Starkıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.