1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE’DE AÇIK HAVA OTELİ!
GİRNE’DE AÇIK HAVA OTELİ!

GİRNE’DE AÇIK HAVA OTELİ!

Bir grup insan, yapımı durdurulan apartmanda son derece sağlıksız koşullarda kaçak olarak kalıyor

A+A-

Girne’de Kaşgar Bölgesi’ndeki bitmemiş bir apartman bir grup insana “açık hava oteli” oldu.
 Bölge halkı, yapımı yıllar önce durdurulan apartmanın içerisinde işçilerin ve ülkede kaçak olarak kalanların son derece sağlıksız koşullarda yaşadığını öne sürdü, bu duruma bir son verilmesi için yetkililerden yardım istedi.

Demet Sokak’ta bulunan apartmanın durumunun Girne’ye hiç yakışmadığını anlatan bölge halkı, derhal apartmana girişlerin kapatılması ve içerisinin boşaltılması gerektiğini savundu.

Söz konusu apartmanda kaçak olarak yaşayanların gündüzleri ortadan kaybolduğunu dile getiren mahalleli, geceleri ise apartmanın dolup taştığından yakındı.

Apartmandaki birçok odanın tuvalet olarak kullanıldığından yakınan mahalle sakinleri, apartmanı saran pis kokunun mahalleyi sardığından şikayet etti. Bölge halkı ayrıca apartmanın üst katlarına ve damına şilte konulduğunu ve burada sabahlandığını aktardı.

Bitmemiş apartmanın etrafındaki apartmanlarda yaşayan vatandaşlar, “Denetim şart, sağlıksız koşullarda bu tür yaşamın her açıdan tehlikeli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Okulların tatil olması nedeniyle boş kalan çocukların apartmana çıkabileceğine işaret eden vatandaşlar, her an apartmandan çocukların düşebileceğini de belirtti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.