1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE’DE ADA TÜP BEBEK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
GİRNE’DE ADA TÜP BEBEK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

GİRNE’DE ADA TÜP BEBEK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Girne’de Ada Tüp Bebek, Kadın Sağlığı ve Doğum Merkezi açıldı.

A+A-

Girne’de Ada Tüp Bebek, Kadın Sağlığı ve Doğum Merkezi açıldı.

Tunçbilek Sağlık Hizmetleri Şirketine ait Yukarı Girne Fevzi Çakmak Caddesi’nde bulunan merkezin açılışını Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu gerçekleştirdi.

Açılışa, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Girne Kaymakamı Gürkan Kara, Girne Polis Müdürü Hüseyin Yeşildağlı, Girne Akçiçek Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Salih Beyoğlu, bazı milletvekilleriyle davetliler katıldı.

Açılışta, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Ada Tüp Bebek, Kadın Sağlığı ve Doğum Merkezi Başhekimi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Fahri Karagözlü tarafından konuşma yapıldı.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu yaptığı konuşmada Ada Tüp Bebek, Kadın Sağlığı ve Doğum Merkezi’ni hizmete açmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, merkezin modern alt yapı ve donanıma sahip olduğunu söyledi.

Böylesine tam donanımlı bir merkezde çalışacak olan yeni mezun doktorların çok şanslı olduklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu,  kendisinin mesleğe atıldığı yıllarda böyle imkanlar bulunmadığını kaydetti.

Tunçbilek Sağlık Hizmetleri Şti Direktörü Verda Tunçbilek’i  böyle güzel bir yatırım yaptığı için kutlayan Cumhurbaşkanı Eroğlu, bol hasta ve kazanç diledi.

KARAGÖZLÜ

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Fahri Karagözlü ise tam teşekküllü bir hastane olarak açılan merkezde, tüp bebek, kadın sağlığı ve doğum alanında çağdaş hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.