1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE'DE BAŞLAYAN KAVGA HASTANEDE BİTTİ
GİRNE'DE BAŞLAYAN KAVGA HASTANEDE BİTTİ

GİRNE'DE BAŞLAYAN KAVGA HASTANEDE BİTTİ

Fena darp edildiler...

A+A-

Çiftlik çalışanı Vietnamlılar birbirine girdi. Biri 68 santim zincir ile saldırırken biri de satır kullandı.

Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Arapköy bölgesinde Vietnamlı işçilerin kaldığı lojmanda kavga çıktı. Kavgada P.L. (E-22) isimli Vietnamlı zanlı zincirle H.A’nın (E-35) kafasına vururken, H.A ise satır ile P.L’yi bileğinden yaraladı. Meydana gelen kavgaya karışan diğer Vietnamlıların olay yerinden kaçtıkları belirtilirken polis, zanlıları gözaltına alarak dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkardı.

DİŞE DİŞ KAVGA ETTİLER

Duruşmada olayla ilgili bilgileri aktaran polis, 16 Temmuz saat 23.30 sıralarında Arapköy’de bulunan bir çiftliğin lojmanlarında kalan Vietnamlı işçiler arasında kavga çıktığını, çıkan kavgada zanlı P.L ile 206 miligram alkollü olan H.A’nın karşılıklı birbirlerine vurduklarını, o esnada P.L’nin 68 santim uzunluğundaki zincir ile H.A’nın kafasına vurarak ciddi şekilde darp ettiğini söyledi.

Polis, H.A’nın ise ağız uzunluğu 10 santim toplam uzunluğu 20 santim olan satır ile P.L’nin sağ kolunu yaraladığını açıkladı. Olaya karışan başka şahısların da olduğunu ancak bu şahısların olay yerinden kaçtığını kaydeden polis, aranan zanlılar olduğunu belirtti.

MAHKEMEYE ÇIKARILDILAR

Olaydan sonra P.L’nin hastanede cerrahi tedavi olduğunu, tedavisinin ardından gözaltına alındığını, aynı şekilde H.A’nın da gözaltına alındığını kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler ve aranan şahıslar olduğunu belirterek her iki zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri verirken söz hakkı alan her iki zanlı arkadaş olduklarını, bu olayın aniden çıktığını ifade etti.

StarKıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.