1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE'DE BIÇAKLI SALDIRI:1 AĞIR YARALI!
GİRNE'DE BIÇAKLI SALDIRI:1 AĞIR YARALI!

GİRNE'DE BIÇAKLI SALDIRI:1 AĞIR YARALI!

2 kişi bıçaklı saldırıya uğradı!

A+A-

Üniversite öğrencisi iki genç, bir market önünde bıçaklı saldırıya uğradı. Vücuduna aldığı üç bıçak darbesiyle ağır yaralanan gençlerden biri, ameliyata alındı

Mehmet KARA

Girne’de, dün gece yarısı üniversite öğrencisi olduğu bildirilen iki genç, bıçaklı saldırıya uğrayarak, yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İddiaya göre, bir marketin önünde meydana gelen olayda 21 yaşındaki Burak Öcal ile Hasan Elsennusi isimli iki genç bıçakla yaralandı. Yaralılar, ambulans ile Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı.

Vücuduna aldığı üç bıçak darbesiyle ağır yaralanan Burak Öcal isimli genç, sağlık ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Girne Akçiçek Hastanesi’ne ait ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre saat 01.00 civarında Girne’de Ali Zihni Sokak üzerinde 19 yaşındaki Ahmet Manzele,23 yaşındaki Hassan Osama ELSENNUSSİ bir taraf olup 21 yaşındaki Burak Muhammed ÖZLAP ve 23 yaşındaki Kürşat Batur Özcan ile kavga ettikleri esnada ; Ahmet Manzele tasarrufunda bulundurduğu bıçağı Burak Muhammed Özlap’ı göğsünden ve karnından yaraladı. Ahmet MANZELE tutuklandı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.