1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE'DE İKİ KİŞİ EVLERİNDE TUTUKLANDI!
GİRNE'DE İKİ KİŞİ EVLERİNDE TUTUKLANDI!

GİRNE'DE İKİ KİŞİ EVLERİNDE TUTUKLANDI!

Biri 24 diğeri 27 yaşında...

A+A-

 

Girne’de bir eve polis ekipleri tarafından düzenlenen baskında yaklaşık yarım gram hintkeneviri türü uyuşturucu ele geçirilirken, ele geçirilen uyuşturucuyla bağlantılı oldukları iddia edilen iki kişi dün yargı huzuruna çıkarıldı.

Kıbrıs Postası'ndan Abbas Elmas'ın haberine göre, Girne’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından M.A.Z.T (E-24) ve A.M.H.M’nin (E-27) ikametgahlarına düzenlediği operasyon sonucunda yaklaşık yarım gram hintkeneviri olduğu düşünülen madde ele geçirildi. Ele geçirilen maddeyle bağlantılı oldukları iddia edilen zanlılar dün Girne’de yargı huzuruna çıkarılarak tutuklandı.

Girne Kaza Mahkemesi Nöbetçi Yargıcı Kıdemli Yargıç Nüvit Gazi Hacı huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında başsavcılık adına Egemen Metay, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Polis Çavuşu Metin Düzener’i tanık olarak dinletti.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Polis Çavuşu Metin Düzener, zanlılar M.A.Z.T (E-24) ve A.M.H.M’nin (E-27) Girne’de 11 Nisan tarihinde meydana gelen uyuşturucu madde alma ve tasarruf suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

Düzener, söz konusu tarihte zanlıların Girne’de bulunan evlerinde yapılan aramada birlikte kaldıkları oda içinde yaklaşık yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü olduğuna inanılan madde ele geçirildiğini ve zanlıların gözaltına alındıklarını söyledi.

Zanlıların verdiği gönüllü ifadede söz konusu maddeyi 3 içimlik olarak aldıklarını, iki içimliği birlikte içtiklerini ve bir içimliği de polis operasyonunda ele geçirildiğini ifade eden Metin Düzener, olayla bağlantılı aranan bir kişinin ve kayıp olduğuna inanılan emarelerin olabileceğine dikkat çekerek, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Kıdemli Yargıç Nüvit Gazi Hacı, zanlıların ilk etapta olayla bağlantılı olabileceklerine bulgu yaparak, yürütülen polis soruşturmasının salimen yürütülmesi için her iki zanlının da 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.