1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE’DE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENDİ
GİRNE’DE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENDİ

GİRNE’DE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Girne Özgürada Lions ve İskele Sahil Lions Kulüpleri, Girne Amerikan Üniversitesi katkılarıyla Girne’de kan bağışı kampanyası düzenledi.

A+A-

Girne Özgürada Lions ve İskele Sahil Lions Kulüpleri, Girne Amerikan Üniversitesi katkılarıyla Girne’de kan bağışı  kampanyası düzenledi.

Thallassamia Derneği yararına  düzenlenen kan bağışı kampanyası, 10.00-13.00 saatleri arasında , GAÜ Sağlık Ocağı’nda yer aldı.

Girne Özgürada Lions Kulübü  Başkanı Bengül Karayel Bardak, “Bir damla kan bir candır” sloganıyla gerçekleşen kampanyaya katkı koyan Girne Amerikan Üniversitesi ve İskele Sahil Lions Kulübüne teşekkür etti.

İskele  Sahil Lions Kulübü Sekreteri  Övgü Tayfın da, etkinliğin, Girne Özgürada Lions  ile gerçekleştirdikleri 3. kan bağışı kampanyası  olduğunu belirterek, bu kampanyaları sürekli hale getirmeyi hedeflediklerini dile  getirdi.

Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Yardımcı Doçent Doktor Asım Vehbi de, kan bağışının bir vatandaşlık görevi olduğunu  vurgulayarak GAÜ ailesi olarak  bu tür kampanyalara destek vermeye her zaman hazır olduklarını belirtti.

Bu tür kampanyaların toplumda bir  farkındalık ve  duyarlılık yaratılmasına katkı sağlayacağını belirten  Vehbi , kampanyayı düzenleyen Lions Kulüplerini kutladı.

Bağış kampanyası kapsamında, 47 ünite kan toplandı.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.