1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE’DE MİTİNG
GİRNE’DE MİTİNG

GİRNE’DE MİTİNG

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı İrsen Küçük, akaryakıta yapılan zamla ilgili olarak hükümeti eleştirerek “halka doğruların söylenmesini” istedi. UBP, seçim çalışmaları kapsamında, Girne'de miting gerçekleştirdi.

A+A-

KÜÇÜK AKARYAKITA YAPILAN ZAMLA İLGİLİ HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ...”HALKA DOĞRULAR SÖYLENSİN”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı İrsen Küçük, akaryakıta yapılan zamla ilgili olarak hükümeti eleştirerek “halka doğruların söylenmesini” istedi.

UBP, seçim çalışmaları kapsamında, Girne'de miting gerçekleştirdi.

UBP Genel Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, mitingde konuşan Küçük, 2’nci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın konuşmalarını içeren bant kaydıyla ilgili, “CTP'nin içyüzü bant kayıtlarında” ifadelerini kullandı.

“Yaptıkları her şeyi itiraf ediyorlar. Ne diyor bu kişiler? ‘Biz popülizm yaptık, biz hesapsız kitapsız davrandık, biz maliyeyi batırdık.’diyorlar. Daha da vahimi ne diyorlar? ‘Türkiye’ye yalan söyledik.’ diyorlar” diye konuşan Küçük, Siber hükümetinin 2013–2015 Ekonomik Programı’na uyulmayacağını açıkladığını ancak kamu personelinin maaşlarını ödeyemeyince Program’ı kabul ettiğini iddia etti.

AKARYAKIT ZAMMI...

Kendi hükümetleri döneminde zam yaparken “insaflı” davrandıklarını söyleyen Küçük, zamların dünyadaki akaryakıt fiyatlarına göre yapıldığını açıklayan Başbakan Sibel Siber’e “Halka doğruyu söylesin! Akaryakıta yaptıkları okkalı zam, sadece akaryakıt fiyat artışlarından mı yoksa bütçelerinde maaş ödemelerinde sıkılacakları için mi zam yaptılar?” diye sordu.

Başbakan’ın açıklamalarına atıfta bulunarak eleştiriler yönelten Küçük, koalisyon ortağı partileri de “yalan söyleyerek, halktan her şeyi gizlemekle” suçladı.

Küçük,  “Onun için arkadaşlar, gerçekleri vurguluyor ve diyoruz ki; bu ülkede tek şeffaf parti UBP’dir” şeklinde konuştu.

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.