1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE'DE ÖLÜMLÜ MOTOR KAZASI
GİRNE'DE ÖLÜMLÜ MOTOR KAZASI

GİRNE'DE ÖLÜMLÜ MOTOR KAZASI

Girne-Güzelyurt anayolunda meydana gelen trafik kazasında bir çocuk babası İsmet Bahtiyar yaşamını yitirdi

A+A-

Ülkemizde kanayan yara haline gelen trafik canavarı dün bir kişinin daha ölümüne yol açtı. Girne-Güzelyurt anayolunda meydana gelen trafik kazasında 32 yaşındaki motosiklet sürücüsü İsmet Bahtiyar yaşamını yitirdi. Kaza, Pembe Kılıç’ın yönetimindeki aracın motosikletin önünü kesmesi sonucu meydana geldi. Çarpışma sonucu 20 metre fırladıktan sonra yere çakılan Bahtiyar’ın kask takmadığı, başına aldığı darbeler sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

YİNE KAZA, YİNE ÖLÜM
Alsancak bölgesinde dün saat 17.30 sıralarında meydana gelen kaza KR 120 plakalı aracıyla yavuz Çıkarma Plajı’na dönmeye çalışan 64 yaşındaki Pembe Kılıç, İsmet Bahtiyar’ın kullandığı LT 411 plakalı motosikletin önünü kesmesi sonucu gerçekleşti. Motosikleti ile aracın çarpışması sonucu 20 metre fırlayan Bahtiyar yere sert bir şekilde düştü.

KASK TAKMAMIŞTI
Kask takmadığı öğrenilen İsmet Bahtiyar başından ağır bir şekilde yaralandı. Bahtiyar’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirtildi. Feci bir kazada yaşamını yitiren İsmet Bahtiyar’ın üç ay önce baba olduğu öğrenildi. Asıl işi aşçılık olan Bahtiyar’ın cenazesinin memleketi Hatay’a gönderileceği bildirildi.

64 YAŞINDAKİ KADIN SÜRÜCÜ TUTUKLANDI
Kazadan yara almadan kurtulan araç sürücüsü Pembe Kılıç ise polis tarafından gözaltına alındı. Dikkatsiz sürüşten dolayı ölüme sebebiyet verme suçlamasında gözaltına alınan Kılıç bugün Girne’de mahkemeye çıkarılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.