1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE'DE 'ŞOK' SATILIK!
GİRNE'DE 'ŞOK' SATILIK!

GİRNE'DE 'ŞOK' SATILIK!

Dudak uçuklatan fiyat... Şok etkisi yaratan ilan... Satılık olan ise;

A+A-

'SATILIK PLAJ' (!)

Turizm Sektörü’ne yönelik İstanbul adresli, bir internet sitesi, ‘Girne’de satılık plaj’ başlıklı bir haberle, Kaşıyaka’da 2 plajı bulunan 35 dönümlük alanın satışa çıkarıldığını yazdı.

Turizm Sektörü’ne yönelik İstanbul adresli, internet sitesi, ‘Girne’de satılık plaj’ başlıklı bir haberle, Kaşıyaka’da 2 plajı bulunan 35 dönümlük alanın satışa çıkarıldığını yazdı.

“Neresi olduğu, kimin olduğu ile ilgili bir bilgimiz yok, bakanlıkla da bir alakası yok” diyen Turizm Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu, haberde geçen yeri ve sahibini bulmak için araştırma yaptıklarını belirtti…


‘GİRNE’DE SATILIK PLAJ!’

Haber şöyle:

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde  (KKTC)  marina yapmaya uygun 2 plajı bulunan 35 dönümlük alanın satışa çıkarıldığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, 6 bin yıllık bir tarihe sahip olan Girne ve çevresi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en gözde tatil yeri Karşıyaka’da KKTC vatandaşına ait 2 plajı bulunan ve otel, gazino ve marina yapmaya uygun 35 dönümlük alan 15 milyon Sterlin bedelle satılacak. Mavi Bayraklı bölgede yatırım yapmak isteyen yatırımcıya devlet tarafından yüzde 75 kredi desteği sağlanıyor.

Alışveriş merkezleri, turistik tesisleri, gece hayatı ve eğlence yerleri, restoranlarıyla turizm cenneti olan Girne, ilk yerleşim yerlerinden olmasından dolayı Mısır, Hitit, Fenike, Pers, Büyük İskender, Roma, Bizans, İngiliz, Luzinyan, Ceneviz, Venedik, Osmanlı ve İngilizlere ev sahipliği yapan tarihi ve turistik kent.”

YD


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.