1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE'NİN GÖBEĞİNDE CESET BULUNDU!
GİRNE'NİN GÖBEĞİNDE CESET BULUNDU!

GİRNE'NİN GÖBEĞİNDE CESET BULUNDU!

Şok!

A+A-

Girne'de dün gece yarısı şehrin göbeğinde bulunan boş bir evde 10 günlük erkek cesedi bulundu. İki katlı evde bulunan cesedin 20 ile 25 yaşlarında erkek bir şahsa ait olduğu tahmin ediliyor. Ölü bulunan şahsın kimliğini ve ölüm nedenini araştırılıyor. Olayın cinayet olup olmadığı yapılacak otopsi sonucu belirlenecekken, sıcak havadan dolayı cesedin hızlı çürüdüğü belirtildi.

BOŞ EVDE ÇÜRÜMÜŞ CESET BULUNDU

Girne'de Yaprak Tantuni isimli işyerinin arka tarafında bulunan boş binada bulunan cesedin iki genç tarafından fark edildiği belirtildi. 

Saat 12.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine olay yerine giden Girne Adli Şube Ekipleri Cürümleri Önleme Şubesi ve olay yeri inceleme ekipleri araştırma yaptı. 

Cesedin 10 günlük ve 20 ile 25 yaşlarında erkek bir şahsa ait olduğu belirtilirken, cesedin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. 

Öte yandan polis ihbarda bulunan iki şahsı ifadesini almak üzere karakola götürdü. Ayrıca olayın cinayet olup olmadığı yapılacak otopsi sonucu belirlenecekken, sıcak havadan dolayı cesedin hızlı çürüdüğü belirtildi.

1-958.jpg

2-594.jpg

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.