1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE'Yİ BİRBİRİNE KATTILAR!
GİRNE'Yİ BİRBİRİNE KATTILAR!

GİRNE'Yİ BİRBİRİNE KATTILAR!

Üzerlerine içki dökülünce...

A+A-

Girne’yi birbirine kattılar

Abbas ELMAS

Girne’de dün sabaha karşı üzerlerine içki döktükleri gerekçesiyle 10 kişilik 2 gurup arasında çıkan kavga karakolda sonuçlandı. Dün Girne’de mahkemeye çıkarılan TC ve İranlı öğrencilerden oluşan 10 kişilik iki gurup hakkında 2 günlük tutukluluk emri alındı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Süleyman Çelik, zanlı İbrahim Taşer, Metin Turan, Doğkan Mutlu, Engin Uğuş, Tarek Salman, Mohammed Elmansori, Karam Zerigad, Artiom Turcan, Awad Elkawafi ve Maen Alharaizah’ın dün sabaha karşı 04.00 sıralarında meydana gelen “Kavga, sarhoşluk ve rahatsızlık” suçlarında methaldar olduğunu söyledi.

Polis memuru Çelik, zanlıların söz konusu tarihte Girne’de umumi bir yer olan Türkoğlu Sokak üzerinde zanlı İbrahim Taşer, Metin Turan, Doğkan Mutlu ve Engin Ağuş’un üzerlerine içki döktükleri gerekçesiyle karşı grup olan Tarek Salman, Mohammed Elmansori, Karam Zerigad, Artiom Turcan, Awad Elkawafi ve Maen Alharaizah ile elleri ve ayaklarıyla birbirlerine vurmak suretiyle kavga ettiklerini aktardı.

Zanlıların alkol etkisi altında kanunsuzca bağırarak çevreye rahatsızlık verdikleri sırada suçüstü tespit edilerek gözaltına alındığını ifade eden Süleyman Çelik, olayla bağlantılı bir çok kişinin olduğunu ve bölgedeki kamera kayıtlarının inceleneceğini kaydetti. Tüm zanlılara yapılan alkol testinde ise tüm zanlıların da alkollü olduğunu, en yüksek alkol oranının ise 282 promül olduğuna dikkat çeken Çelik, ifadesi alınması gereken birçok kişi olduğunu belirtti.

Zanlıların serbest kalması halinde yürütülen polis soruşturmasına olumsuz etki edebileceğine değinen Süleyman Çelik, tüm zanlıların da 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Girne Kaza Mahkemesi Nöbetçi Yargıcı Musa Avcıoğluları, zanlıların olayla bağlantılı olabileceklerine bulgu yaparak yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını emretti.

222222.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.