1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE'Yİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ!
GİRNE'Yİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ!

GİRNE'Yİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ!

Karaman: Girne’yi hep birlikte yöneteceğiz

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Girne Belediye Başkan Adayı Birol Karaman dün, Belediyeler Birliği ve Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli ve Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu (DEV-İŞ)’i ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Girne kentinin sorunlarına vurgu yapan Birol Karaman, göreve geldikten sonra Girne şehrini çalışanlar ve diğer tüm paydaşlarla birlikte yöneteceklerini vurguladı. İlk olarak Gönyeli Belediyesi Başkanı ve Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Benli’yi ziyaret eden Karaman, Gönyeli Belediyesi’nin alt yapı ve yollar ile ilgili yapmış olduğu yatırımların ilham verici olduğunu söyledi. Karaman 24 Haziran’dan sonra Girne’de ilk çözecekleri sorunun yollardaki sorunlar ve Girneli için katlanılamaz hale gelen trafik sorunu olacağını belirtti. Gönyeli Belediyesi’ndeki ziyaretini tamamlayan Girne Belediye Başkan adayı Karaman, ardından DEV-İŞ heyetiyle bir araya geldi.

 

KARAMAN: DİNAMİK KADROLARIMIZLA SAHADAYIZ

CTP Girne Belediye Başkan adayı Birol Karaman DEV-İŞ’i ziyaretinde yaptığı konuşmada parti olarak en dinamik kadrolarıyla sahada çalıştıklarını vurguladı. Girne’nin sorunlarına çözümler üretebilecek birçok konuda çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Birol Karaman, 6 kent belediyesi içerisinde belediyeden memnuniyet düzeyi en düşük olan kentin Girne olduğunu ve bunun yukarılara çekilmesi için uğraş vereceklerini belirtti. Çalışanlar ne kadar mutlu olursa hizmet kalitesinin de o kadar artacağını dile getiren Karaman, “Seçim propaganda döneminde ve sonrasında biz bu çalışmaları hem belediyede örgütlü sendika olan DEV-İŞ’le hem de diğer paydaşlara birlikte koordine etmek istiyoruz.  Biz aslında sizi Girne’yi birlikte yönetmeye davet ediyoruz. Bizim taahhüdümüz budur. Artık tek bir kişinin karar alacağı bir yönetimden uzak, çalışanıyla kentte iş yapanıyla ve diğer tüm paydaşlarıyla birlikte yönetme vizyonumuz var” ifadelerini kullandı.

 

FELEK: KARAMAN, SORUNLARI İYİ BİLEN BİRİSİ

Kabulde bir konuşma yapan DEV-İŞ Genel Başkanı Hasan Felek de, Birol Karaman’ın Girne kentinin sorunlarını iyi bilen bir aday olduğunu söyledi. Ziyaretten dolayı hem Karaman’a hem de CTP Girne İlçesi’ne teşekkür eden Hasan Felek, Karaman’a başarı dileklerini iletti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.