1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİT TÜRKLERİ İKNA ET!
GİT TÜRKLERİ İKNA ET!

GİT TÜRKLERİ İKNA ET!

Git Türkleri ikna et!

A+A-

Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu II. Hrisostomos, Kilise’nin büyük hissedarı olduğu ara bölgedeki Ledra Palace Otel’i tamir ve işletmesini vermek için görüştüğü Amerikalı yatırımcıları, Türkiye’den rıza almaya gönderdiğini açıkladı.

Haravgi “Başpiskopos Ledra Palace İçin Türkiye’ye Gönderiyor” başlıklı haberinde Ledra Palace Otel ile ilgili yatırımın ne durumda bulunduğu sorusuna muhatap olan II.  Hrisostomos’un, 2-3 şirketin otel için kendisine gittiğini belirterek “Onları, olurunu almaları için Türk hükümetine gönderdim” dediğini yazdı.

Gazete II. Hrisostomos’un geçen hafta, Güney Kıbrıs’ta bulunan ve muhtemel yatırım fırsatları arayan Amerikalı yatırımcıların, Ledra Palace oteli tamir ve yeniden işletmek maksadıyla, otelin büyük hissedarı olan Kilise’ye gittiklerini açıkladığını hatırlattı.

Gazete Ledra Palace Otel’in tamir edilmemesi halinde kısa süre içerisinde yıkılacağını söyleyen II. Hrisostomos’un, Amerikalıların Yeroşibu’ya da büyük yatırım yapacakları konusunda iyimser göründüğünü ekledi

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.