1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİZLİ AŞK YAŞADIĞI EVLİ KADINI
GİZLİ AŞK YAŞADIĞI EVLİ KADINI

GİZLİ AŞK YAŞADIĞI EVLİ KADINI

Gizli aşk yaşadığı evli kadını “ya 30 bin lira, ya da sevişme sahnesini yayınlarım” diyerek tehdit ettiği iddiasıyla tutulanan bekar kadına ait elektronik aletlerde görüntü kaydı ....

A+A-

Çiğdem AYDIN
Ülke gündemine bomba gibi düşen iki kadın arasında yaşanan aşk hikayesinin polislik olan kahramanı H.K dün Girne’de yeniden mahkemeye çıkarıldı. İki yıl ilişki yaşadığı S.Y. isimli kadını elindeki kamera görüntüleri ile tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan H.K., teminata bağlandı.


Yapılan soruşturmada zanlıya ait elektronik eşyalarda görüntü kaydı bulunmazken zanlı yurt dışına çıkış yasağı şartı ile teminata bağlandı.


Polis,  zanlının kendisine 30 bin TL borcu olduğunu öne sürdüğü S.Y ile eşini, S.Y ile olan cinsel içerikli görüntülerini sosyal medyada yaymakla tehdit ettiği gerekçesi ile gözaltına alındığını, mahkemeye çıkarılarak hakkında 2 gün tutukluluk emri alındığını ancak yapılan soruşturmada kamera kaydı tespit etmediklerini belirtti.

Serbest kalınca keyfi yerine geldi…
Zanlının KKTC vatandaşı olduğunu ifade ederek ileride yargılanmadan kaçmasını engellemek için mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanması talebinde bulundu. Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlıyı yurt dışına çıkış yasağı şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Mahkeme tarafından serbest bırakılan H.K., adliye çıkışında oldukça keyifliydi. Görüntü alan adliye muhabirlerine zafer işareti yaparak poz veren H.K., ‘Merhaba özgürlük’ diyerek mahkeme avlusundan ayrıldı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.