1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Gizlice kaydettiği ve cinsel ilişkiye girdikleri görüntüler internete düşünce..
Gizlice kaydettiği ve cinsel ilişkiye girdikleri görüntüler internete düşünce..

Gizlice kaydettiği ve cinsel ilişkiye girdikleri görüntüler internete düşünce..

Gizlice kaydettiği ve cinsel ilişkiye girdikleri görüntüler internete düşünce..

A+A-

İntikam almak için erkek arkadaşının penisine asit döktüHumphrey Khoza, kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdikleri dakikaları dizüstü bilgisayarından gizlice kaydetti. Görüntüler bir şekilde internete düşünce ise olanlar oldu... Görüntülerin yayılmasıyla çılgına dönen genç kız sevgilisinin her zaman gittiği bara gidip videoyu onun yayıp yaymadığını sordu. Görüntülerin sevgilisinden çıktığını öğrenen genç kız küfrederek elindeki batarya asidini sevgilisinin penisine döktü!

12-011.jpg

Güney Afrika'nın Mpumalanga şehrinde oturan 25 yaşındaki genç adam, 17 yaşındaki sevgilisi penisinin üzerine asit dökünce hayatının kabusunu yaşadı...

Acılı genç, “Her şey göz açıp kapayıncaya kadar gerçekleşti. Bana doğru bir şişeyle geldiğini gördüm ama içinde asit olduğunu fark etmedim. Ona nasıl böyle şeytanca bir şey yapabildiğimi soruyordu. İşte o zaman çektiğim videodan bahsettiğini anladım“ dedi.

2-409.jpg

İDRARINI TÜPE YAPMAK ZORUNDA

Zavallı genç videonun internete nasıl sızdığını bilmediğini söyledi. Asıl kötü olan ise doktorlar Khoza’nın penisini bir daha kullanamayacağını ve idrarını bir tüpe yapmak zorunda olduğunu söylemesi oldu.

Çevresi Khoza'nın tazminazat davası açması gerektiğini söyledi fakat Khoza “Tazminat alsam bile bu hiçbir işe yaramaz çünkü erkekliğimi geri getirmeyecek. Onun hapse girmesi ise sadece onun geleceğini mahvedecek çünkü o henüz çok genç ayrıca benim davalara gidecek enerjim yok” diye konuştu.

"AMACIM ONUN PENİSİNİ YOK ETMEK DEĞİLDİ"

Genç kızın adının saklı tutulmasının yaşından dolayı olduğu kaydedilirken, “Amacım kesinlikle onun penisini yok etmek değildi, sadece çok sinirliydim ve yapmak istediğim tek şey hissettiğim acıyı onunda hissetmesiydi” diye konuştu.

Her iki tarafın gördüğü zararlara rağmen nasılsa genç kız hala reşit olmayan kişinin pornografik görüntülerini yaydığı için eski sevgilisinden tazminat talep etmek konusunda düşünüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.