1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GLASGOW’DAN SONRA ŞİMDİ DE STANSTED
GLASGOW’DAN SONRA ŞİMDİ DE STANSTED

GLASGOW’DAN SONRA ŞİMDİ DE STANSTED

Glasgow’dan sonra şimdi de Stansted’den KKTC’ye uçuşlar tepkiye neden oldu…

A+A-

Ercan Havalimanı’na uçuş gerçekleştireceğini ifade eden havalimanlarının artmakta ve bu durumun sözde “Kıbrıs Cumhuriyeti’nin egemenliğini tehdit etmekte olduğu” ileri sürüldü.

Simerini gazetesi “Egemenliğimiz Tehdit Ediliyor… İşgal Altındaki Bölgelere Şimdi de Stansted’den Uçuşlar” başlıklı haberinde, İngiltere’deki havalimanlarından KKTC’ye yönelik uçuş seferleri konmasının, sözde “Kıbrıs Cumhuriyeti’nin devlet egemenliğine ilişkin tehlikeli boyutlara ulaşmakta olduğu” iddiasında bulundu.

İstanbul üzerinden KKTC’ye uçuş gerçekleştirilen Glasgow havalimanının ardından, şimdi de Stansted havalimanının KKTC’ye yönelik uçuşların reklamını yapmakta olduğunu kaydeden gazete, Stansted havalimanı içerisinde bulunan bir reklam tabelasında, “flypgs.com” isimli havayolu şirketinin, KKTC’ye yönelik uçuşların reklamını yapmakta olduğunu belirtti.

Bahse konu şirketin web sayfasında, KKTC’ye gerçekleştirilen uçuş seferlerinin bulunabileceğini ve bunların direkt uçuşlar olarak görüldüğünü yazan gazete, elde ettiği bilgilerin, KKTC’ye Manchester havalimanından da uçuş gerçekleştirilmekte olduğunu ifade ettiğini ekledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.