1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖÇMENKÖY VE TAŞKINKÖYLÜLER'İN KORKUSU ARTIK SONA ERİYOR!
GÖÇMENKÖY VE TAŞKINKÖYLÜLER'İN KORKUSU ARTIK SONA ERİYOR!

GÖÇMENKÖY VE TAŞKINKÖYLÜLER'İN KORKUSU ARTIK SONA ERİYOR!

Göçmenköy ve Taşkınköy'de;

A+A-

GÖÇMENKÖY’DE DRENAJ HATTI İLE BİRLİKTE KALDIRIMLAR DA DÖŞENMEYE BAŞLADI

Lefkoşa Türk Belediyesi, Taşkınköy ve Göçmenköy’de sık sık yaşanan su baskınlarının yarattığı mağduriyetleri, sürdürdüğü ihaleyle gideriyor.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’da 8 ayrı bölgeyi kapsayan ‘yağmur suyu drenaj hatları projesi’ kapsamında 2 bölgede geçtiğimiz hafta yağan yoğun yağışlar hiçbir sıkıntı yaratmadı.

20 YILLIK SORUN GİDERİLDİ

Göçmenköy’de drenaj hattı ile birlikte kaldırımlar da döşenmeye başladı.
Bölge halkının, çalışmaları yerinde incelemek ve yatırımlar konusunda halkın görüşlerini almak için Göçmenköy’e giden LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’na teşekkür ettiği belirtildi.

FELLAHOĞLU: “MEMNUNİYETLERİ ARTTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkent Lefkoşa’daki altyapı eksikliklerinin giderilmesi adına başlattıkları projelerin tüm hızı ile sürdüğüne dikkat çeken Kadri Fellahoğlu, bunun bir ayağı olan yağmur suyu drenaj hatları konusunda 8 noktadan 3’ünün tamamlandığını ifade etti.

Tamamlanan bölgeler olan Taşkınköy ve Göçmenköy’de vatandaşların memnuniyetinin kendilerini hem sevindirdiğini, hem de ne kadar doğru bir yatırım yaptıklarını gösterdiğini vurgulayan Fellahoğlu, kendilerine bu zor dönemlerinde destek olan TC Yardım Heyeti’ne teşekkürlerini sundu.

Fellahoğlu, Göçmenköy’ün Lefkoşa’nın en özel bölgelerinden biri olduğunu, ancak bugüne kadar ihmal edildiğini belirterek, yüzleri güldürmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.