1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖKÇEBEL: “HALKIN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI”
GÖKÇEBEL: “HALKIN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI”

GÖKÇEBEL: “HALKIN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI”

Sendikal Platform, “zamlar” gündemiyle toplandı. KTOEÖS’te saat 14.00’te, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve derneklerin temsilcilerinin katılımıyla başlayan Sendikal Platform toplandı.

A+A-

GÖKÇEBEL: “HALKIN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI”

TOPLANTIDA ALINACAK KARARLAR DAHA SONRA AÇIKLANACAK

Sendikal Platform, “zamlar” gündemiyle toplandı.

KTOEÖS’te saat 14.00’te, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve derneklerin temsilcilerinin katılımıyla başlayan Sendikal Platform toplantısında, ülkede son dönemde yapılan zamlar değerlendirilecek, alınan kararlar ise daha sonra kamuoyu ile paylaşılacak.

Toplantının başında basına açıklama yapan KTOEÖS Başkanı Tahir Gökçebel, Sendikal Platformun kapılarının tüm sivil toplum örgütü, dernek, sendika ve katılımcılara açık olduğunu belirterek, tek gündemlerinin zamlar olduğunu kaydetti.

Gökçebel, ülkede yaklaşık üç buçuk yıldır hayatın çekilemeyecek kadar bir zam süreci geçirdiğini, ülkedeki tüm sıkıntıların “tasarruf, tedbir ve bütçedeki sıkıntılar” gibi söylemlerle çalışanlar ve dar gelirlilere yüklendiğini savunarak, “Halkın dayanacak gücü kalmadı… Zamlar çekilemeyecek noktaya geldi” dedi.

Son yapılan elektrik zammının peş peşe zamları beraberinde getireceğine dikkat çeken Gökçebel, Sendikal Platform olarak bu duruma tepki koyduklarını, bu çerçevede bugün tüm örgütleri toplantıya çağırdıklarını ve bir durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi.

Gökçebel, toplantıda alınacak kararların daha sonra kamuoyu ile paylaşılacağını kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.