1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖKÇEKUŞ YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE GETİRİLDİ
GÖKÇEKUŞ  YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE GETİRİLDİ

GÖKÇEKUŞ YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE GETİRİLDİ

Yüksek Öğretim Denetleme Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş İslam Ülkeleri Kalite Güvence Ajansları Birliği Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

A+A-

Yüksek Öğretim Denetleme Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş İslam Ülkeleri Kalite Güvence Ajansları Birliği Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

İslam Ülkeleri Kalite Güvence Ajansları Birliği’nin (The Association of  Quality Assurance Agencies of the Islamic World (AQAAIW) 2013 yılı Semineri ve Yuvarlak Masa Toplantısı 28-29 Ekim tarihlerinde Bahreyn Krallığı’nda düzenlendi.

Toplantı Bahreyn Ulusal Eğitimde Yeterlilik ve Kalite Güvence Ajansı Başkanı Dr. Jawaher Shaheen Al Mudhahki ile Malezya Ulusal Yeterlilik Ajansı Başkanı ve aynı zamanda İslam Ülkeleri Kalite Güvence Ajansları Birliği Başkanı Dr. Syed Ahmed Hussein’in açılış konuşmaları ile başladı.

Daha sonra “Yeterlilik Çerçevesi”, “Dış Kalite Güvencesi” ve “Yükseköğretimde Sınırlar Arası Trendler” konularında sunumlar gerçekleştirildi.

Toplantının ikinci gününde ise Birliğe Tam Üye Temsilcilerin katıldığı bir Yuvarlak Masa Toplantısı yapıldı ve diğer konular yanında “2014-2019 Stratejik Planı” ele alındı.

Son olarak ise görev süresi tamamlanan Yönetim Kurulunun yerine 2 yıl süre ile görev yapacak olan Başkan, Başkan Yardımcısı ve Kurul Üyelerinin seçimine geçildi.

Yapılan seçimler sonucunda Başkanlığa Bahreyn’den Dr. Jawaher Shaheen Al Mudhahki, Başkan Yardımcılığına Türkiye’den Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer getirilirken, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş da Yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.