1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GÖKHAN GÖNÜL'DEN BÜYÜK İTİRAF
GÖKHAN GÖNÜL'DEN BÜYÜK İTİRAF

GÖKHAN GÖNÜL'DEN BÜYÜK İTİRAF

Gökhan Gönül, Galatasaray maçının ardından bir itirafta bulundu. ''Utanıyorum''

A+A-

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Gökhan Gönül, Galatasaray maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Gönül, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı değerlendirmede "Öncelikle 10 Kasım'a yakışan bir maç olduğunu düşünüyorum. Bugün attığımız gollerin dışında takım olarka kompakt oynadık. Hiç pozisyon vermedik. Çok iyi savunma yaptık. Ofansif oynayan bir takımız ama defansif eksiklerimiz vardı. Bugün bu eksik yanı tamamladığımızı düşünüyorum. 7 yıldır buradayım hemen hemen her derbide arızalar çıktı ama bugün 10 Kasım'ın saygınlığına yakışan bir maç oldu. İki takımı da tebrik ediyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Kendimize en yakın gördüğümüz rakibe 9 puan fark attık. Önümüzde Antalya maçı var, onu düşüneceğiz." şeklinde konuştu.

Maçtan öncesi taktik konuşması ile ilgili soruya da cevap veren Gökhan Gönül, "Taktik konuşmadık fazla maç öncesi. Golü atan taraf için extra motive oluyorsunuz. İlk golü atan takıma enerji gelir. Maç 0-0'ken çok isteyerek gitmezseniz o topa ama 1-0 öndeyken atılan topa extra performans harcıyorsunuz. Erken bulduğumuz gole bağlıyorum bunu. Defansif yanımızı hafta içi idmanlarla düzelttik. Çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Gökhan Gönül, ilk yarıdaki penaltı pozisyonuyla ilgili de bir itirafta bulundu ve "İlk yarıdaki pozisyonum penaltı değil. Müdahale olduğunu hissettim bir an ama penaltı olmadığını söyleyebilirim. Kendimi atmış gibi olduğum için utanıyorum." şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.