1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖKSEL'DEN UMUT VEREN HABER! ...EHLİYETİ YOK!
GÖKSEL'DEN UMUT VEREN HABER! ...EHLİYETİ YOK!

GÖKSEL'DEN UMUT VEREN HABER! ...EHLİYETİ YOK!

Motosiklet kazasında ağır yaralanan 26 yaşındaki gencin...

A+A-

Motosiklet kazasında ağır yaralanan 26 yaşındaki gencin soluk alma cihazından çıkarıldığı bildirildi.

Lefkoşa'da geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan 26 yaşındaki Göksel Barkut'un sağlık durumunun iyiye gittiği, soluk alma cihazından çıkarıldığı ve nefes almaya başladığı belirtildi.

Nefes almaya başlayan Barkut'un uyanmasının beklendiği kaydedildi.

Lefkoşa’da 17 Ocak tarihinde meydana gelen trafik kazasında motosikletinde yolcu olarak bulunan Göksel Barkut’un düşerek ağır yaralanması ile ilgili gözaltına alınan zanlı sürücü Cemal Ressan dün teminata bağlanmak üzere Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi’nde görevli Polis Çavuşu Yılmaz Öztürk, 17 Ocak saat 16.00 sıralarında Lefkoşa – Göçmenköy bölgesinde motosikleti ile seyreden zanlının dengesini kaybettiğini, motosikletin sağa ve sola doğru eğildiğini, bu esnada yolcu olarak bulunan Göksel Barkut’un düşüp, o esnada karşı istikametten gelmekte olan Edagül Türker yönetimindeki NA 048 plakalı salon aracın sağ arka tekerleğine başı ile çarpması sonucu ağır yaralandığını söyledi.

Polis kazada zanlının kullandığı motorun Full Cross motor olduğunu ve tek kişilik olduğunu bu nedenle iki kişi bindikleri için arkadaki kişinin emniyetinin sağlanamadığını belirterek kazanın meydana geldiğini söyledi.

Kazada ağır yaralanan   Barkut’un Lefkoşa Dr.Burhan Nalbanoğlu Hastanesi’nde uyutulduğunu ve dün itibari ile uyandırıldığını ancak yoğunbakımda tutulduğunu belirtti. Mesele ile ilgili alınması gereken ifadelerin alındığını belirten polis çavuşu zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Polis: Zanlının ehliyeti yok

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi’nde görev yapan polis çavuşu Yılmaz Öztürk mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Cemal Resan aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını anlattı.

Polis çavuşu alının 1 günlük tutukluluk süresinde görgü tanıklarının ifadelerinin alındığını ve yapılan soruşturmada zanlının motor ehliyetinin olmadığını tespit ettiklerini söyledi.

Yargıç Meltem Dündar zanlının ilerde görüşülecek davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanmasını, haftada bir gün en yakın polis karakoluna gidip ispat’ı vücut etmesi ve KKTC vatandaşı muteber 1 kefilin 30 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.