1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “GÖL KIYISI” OYUNU SAĞLIK SORUNU NEDENİYLE İPTAL EDİLDİ
“GÖL KIYISI” OYUNU SAĞLIK SORUNU NEDENİYLE İPTAL EDİLDİ

“GÖL KIYISI” OYUNU SAĞLIK SORUNU NEDENİYLE İPTAL EDİLDİ

Duyuru

A+A-

İptal Duyurusu Şu Şekilde;

“GÖL KIYISI” OYUNU SAĞLIK SORUNU NEDENİYLE İPTAL EDİLDİ

13. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde bu gece saat 21:00de YDÜ AKKM’de sahnelenecek olan Talimhane Tiyatrosu’nun “Göl Kıyısı” oyununun oyunculardan birinin yaşadığı önemli bir sağlık sorunu nedeniyle zorunlu olarak iptal edildiğini üzülerek duyuruyoruz. Bu üzücü durumdan ötürü değerli seyircilerimizden özür diliyoruz. Satın almış bulunduğunuz bilet ücretini 11 Eylül Cuma gününden itibaren 09:00-15:30 saatleri arasında Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’ndan geri alabilirsiniz.

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Sanat Yönetmeni ve Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber:
Ne yazık ki festivalimizin sabırsızlıkla beklenen Talimhane Tiyatrosu oyunu “Göl Kıyısı” temsilini bir oyuncunun yaşadığı ciddi bir sağlık sorunu nedeniyle üzülerek iptal etmek zorunda kaldık. Öncelikle elimizde olmayan bu durumdan ötürü seyircimizden özür diliyoruz. Bilet alan seyircilerimize Cuma sabahından itibaren saat 09:00-15:30 arasında Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’ndan bilet ücretleri iade edilecektir. Yaşadığımız bu üzücü durum, belli bir zaman dilimi içinde insan insana icra edilen ve bu yüzden güzel olan tiyatro sanatının bir başka yüzüdür. Bu konuda seyircimizin anlayışına sığınıyoruz. Festivali programımız diğer oyunlarla devam edecektir.

Talimhane Tiyatrosu Sanat Yönetmeni ve “Göl Kıyısı” oyunu Yönetmeni Mehmet Ergen:
Severek geldiğimiz Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde, tiyatroyu çok seven ve değer veren bu seyirciyi bu gece yalnız bıraktığımız için derin üzüntü içindeyiz. Oyuncumuzun en kısa zamanda iyileşmesini dileriz. Yoğun turne programımıza severek oynadığımız bu sahnede kısa bir ara vermek zorunda kaldık. Seyircimizden bunun için özür dileriz.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.