1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. GOLF OYNARKEN TİMSAHA YEM OLDU!
GOLF OYNARKEN TİMSAHA YEM OLDU!

GOLF OYNARKEN TİMSAHA YEM OLDU!

GOLF OYNARKEN TİMSAHA YEM OLDU!

A+A-

Güney Afrika'da timsah dehşet saçtı. Kruger Milli Parkı'nda bulunan Panik Gölü'ne giren Jacques van der Sandt isimli golfçüyü timsahın yediği öğrenildi. Aynı zamanda dalgıç olan Sandt'ın girdiği baraj gölünde timsah tarafından yakalanıp öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç adamın cesedi katil timsah öldürüldükten sonra nehirden çıkarıldı.

29 yaşındaki Jacques van der Sandt isimli golfüçünün önceki gece saat 22.00 sıralarında baraj gölüne girdikten sonra çığlıklar attığı öğrenildi. Aynı zamanda dalgıç olan genç adamın timsah tarafından tarafından ısırıldığı ve nehrin dibine çektiğini görevliler yardım etmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Parkın müdürü Danie Pienaar, yerel bir radyoya yaptığı açıklamada, golf sahasının yanındaki 'Panik Gölü'nde iki saatlik bir aramanın ardından, Van der Sandt'ı öldüren timsahı vurduklarını ve genç adamın cansız bedenini timsahın içinden çıkardıklarını söyledi.

Parkta çalışan birinin oğlu olduğu belirtilen Jacques van der Sandt'ın, bir arkadaşıyla birlikte, 'gölden en fazla golf topunu kim çıkaracak' oyunu oynarken timsaha yem olduğu ifade ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.