1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "GOMEZ, HER MAÇA İLK 11'DE BAŞLAMALI"
"GOMEZ, HER MAÇA İLK 11'DE BAŞLAMALI"

"GOMEZ, HER MAÇA İLK 11'DE BAŞLAMALI"

"Gomez, her maça ilk 11'de başlamalı"

A+A-

Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve yardımcı antrenörlerinden Ulvi Güveneroğlu, Beşiktaş’ın gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

-BU TÜR SONUÇLARIN ALINMASI GAYET NORMAL-

Beşiktaş’ın rakiplerinden birine yenilmesinin iyi olmadığını ifade eden Ulvi Güveneroğlu; “Lig, yeni başladığı için her takımın inişli çıkışlı grafiği olacak. Zaten sezon başında bu tür sonuçların alınması gayet normal. Ama Beşiktaş’ın kendisine rakip olacak bir takıma yenilmesi iyi olmadı. Rakibine avantaj vermiş oldu. Beşiktaş’ın rakiplerine puan vermemesi gerekiyor. Ligin bundan sonraki dönemlerinde Beşiktaş, en azından rakiplerine yenilmeyerek ileride avantaj sağlamalı” dedi.

-BEŞİKTAŞ’IN MUTLAKA 3 PUANLA AYRILMASI GEREKİYOR-

Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Ligi’nin 3. haftasında oynayacağı Gaziantepspor karşılaşması ile ilgili Güveneroğlu; “Zor bir maç Beşiktaş’ı bekliyor. Hava şartları ve Gazianatepspor’un sahasını zemini de kötü. Ama Beşiktaş’ın artık bu maçlardan mutlaka 3 puanla ayrılması gerekiyor” dedi.

-GOMEZ, HER MAÇA İLK 11’DE BAŞLAMALI-

Mario Gomez’in henüz ilk 11’de başlamamasına değinen Ulvi Güveneroğlu; “Gomez, sakat değilse her maça ilk 11’de başlamalı. Çok iyi bir santrafor. Ama form durumunu en iyi Şenol hoca bildiği için en doğru kararı o verecektir. Ancak sahada mücadele edecek gücü varsa ilk 11’de başlamalı” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER1903

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.