1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖMLEĞİNİ DE YIRTMIŞ
GÖMLEĞİNİ DE YIRTMIŞ

GÖMLEĞİNİ DE YIRTMIŞ

İki gün önce ayrıldığı kız arkadaşına ‘konuşmak için’ yaklaşıp, cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan ....

A+A-

Çiğdem AYDIN
Lefkoşa’da, iki gün önce ayrıldığı kız arkadaşına ‘konuşmak için’ yaklaşıp, cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Ahmet Cengiz, polis tarafından gözaltına alınarak dün mahkemeye çıkarıldı.
Teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılan zanlının, önceki gün eski kız arkadaşına cinsel saldırıda bulunduğu ve kasti hasara uğrattığı belirtildi.

Mahkemeye olayla ilgili şahadet veren polis, zanlının konuşmak için bir araya geldiği eski kız arkadaşının zorla gömleğini yırtıp kasti hasara uğrattığını ve elle cinsel saldırıda bulunduğunu belirtti. Zanlının önceki gün tutuklandığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlının “Cinsel saldırı ve kasti hasar” suçlarından yargılanmak üzere teminata bağlanmasını talep etti.

Zanlı suçlamaları kabul etmedi…
Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı, 5 bin TL nakdi teminat yatırması ve haftada bir gün polise giderek imza atması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.
Zanlının avukatı Hasan Yücelen, müvekkilinin teminat şartlarına itiraz etmedi ancak, Ahmet Cengiz aleyhine getirilen suçlamaları kabul etmediklerini aktardı. Avukat Yücelen, müvekkilinin suçsuz olduğunu savundu.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.