1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖNÜLLÜ İFADE VERDİ VE!
GÖNÜLLÜ İFADE VERDİ VE!

GÖNÜLLÜ İFADE VERDİ VE!

Mahkemeye çıkarılan zanlı verdiği gönüllü ifadesinde;

A+A-

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir işyerinde, 2013 Aralık ayı ve 2014 Ocak ayları içerisinde tahsil ettiği paraları işyerine teslim etmeyerek sirkat ettiği savunulan Akif Aslan dün teminat için mahkemeye çıkarıldı. Teminat şartlarını yerine getiren Akif Aslan, serbest kaldı

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzuruna çıkarılan zanlıyla ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Şerif Avcil, zanlının, “sirkat” suçundan methaldar olduğunu belirtti.

Zanlının bir gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğine değinen Avcil, tahkikatın devam ettiğini ancak zanlının bu aşamada tahkikata engel olabilmesinin mümkün olmadığını belirtti. Avcil, bu aşamada zanlının davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Hale Ahmet Raşit, sunulan şahadeti dikkate alarak, Zanlı Akif Aslan’ın yurt dışına çıkışının yasaklanmasını ve tüm seyahat belgelerine el konulmasına emir verdi. Zanlının ayrıca, 5 bin TL nakdi teminat yanında,  KKTC vatandaşı muteber bir kişinin imza edeceği 50 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması karşılığında davaları görüşülünceye kadar serbest kalmasına karar verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.