1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖNÜLLÜ İFADESİNDE SUÇUNU KABUL ETTİ
GÖNÜLLÜ İFADESİNDE SUÇUNU KABUL ETTİ

GÖNÜLLÜ İFADESİNDE SUÇUNU KABUL ETTİ

Lefkoşa – Girne anayolunda...

A+A-

 

367 kilo kaçak et zanlısı teminata bağlandı

Lefkoşa – Girne anayolunda 5 Ekim günü tespit edilen 367 kilo kaçak etle ilgili olarak tutuklu bulunan zanlı Murat Tiftik, teminata bağlanmak için dün Lefkoşa da mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren Polis Memuru Şit Güneş, olayla ilgili bulguları aktardı.

Güneş, zanlı Murat Tiftik’in 5 Ekim’de, kullanımında bulunan araç ta Lefkoşa Girne ana yolu üzerinde yapılan aramada yaklaşık 367 kilo dana ve kuzu etinin bulunduğunu söyledi. Polis, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirterek, mahkemenin ilerde görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak maksadıyla zanlıyı uygun bir teminata bağlamasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar, huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlıyı, ileride görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak maksadıyla yurtdışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücut etmesine, 5 bin TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber 1 kefilin 40 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.
 
Haberal Kıbrıslı
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.