1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖNYELİ BELEDİYESİ, 3 YENİ ÇÖP KAMYONU ALDI
GÖNYELİ BELEDİYESİ, 3 YENİ ÇÖP KAMYONU ALDI

GÖNYELİ BELEDİYESİ, 3 YENİ ÇÖP KAMYONU ALDI

Gönyeli Belediyesi, 3 Yeni Çöp Kamyonu Aldi

A+A-

Gönyeli Belediyesi’nin, evsel atıkların daha düzenli temizlenmesi yönünde çöp kamyonu filosunu yenilediği; kente 3 yeni çöp kamyonu  kazandırdığı bildirildi.

Gönyeli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, belediyenin hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla yatırımlarını hızlandırdığı, şehircilik projeleri ile dönüşümü sürdürürken, araç altyapısını da yenilemeye devam ettiği ve bu 3 yeni çöp kamyonu ile kentteki evsel atıkların daha düzenli toplanmasının hedeflendiği kaydedildi.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, Gönyeli’deki dönüşümün çağdaş kent sorumluluğu ile sürekli ileriye taşındığını belirterek,  "Ne hizmet veriyorsak daha kalitelisini vermek için kararlılık ve özveriyle çalışıyoruz" dedi.

Benli, bir belediyenin en temel görevinin temizlik olduğu gerçeğini hiçbir zaman akıllarından çıkarmadıklarını; temizlik hizmetinin en ileri ülkelerle eş olmasını istediklerini anlatarak, bundan sonraki dönemde çağdaşlığın gereği olan çevre ve sosyal projelerini çok daha çağdaş yapmak için kolları sıvadıklarını belirtti.

havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.