1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖNYELİ BELEDİYESİ HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
GÖNYELİ BELEDİYESİ HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

GÖNYELİ BELEDİYESİ HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Gönyeli Belediyesi’nin üç önemli hedefinden biri olan günlük hizmetlerin iyileştirilmesi ile ilgili temizlik ve bakım ayağında sona geliniyor olduğu bildirildi.

A+A-

TEMİZLİK VE BAKIM AYAĞINDA SONA GELİNİYOR

Gönyeli Belediyesi’nin üç önemli hedefinden biri olan günlük hizmetlerin iyileştirilmesi ile ilgili temizlik ve bakım ayağında sona geliniyor olduğu bildirildi.

Gönyeli Belediyesi’nden yapılan açıklamada temizlik çalışmaların bir ayağı olan Kanlıköy’deki temizlik ve bakım çalışmaları da tamamlandı.

AHMET BENLİ

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, Gönyeli Belediyesi’nin geldiği aşamada temel sorunlarını aşmış bir kentte yöneldiği 3 hedef olduğunu belirtti. Bu hedefleri hizmet kalitesinin artırılması, çevreyle ilgili projeler ve insana yönelik önemli projelerin geliştirilmesi olarak tanımlayan Benli, temizlik hizmetinin artırılmasını da “ne hizmet veriyorsak daha kalitelisi” anlamında yapıldığını vurguladı.

Temizlik hizmetleriyle ilgili çeşitli sorumluluklarının olduğunun altını çizen Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, sokak süpürme hizmeti, evsel atıkların alınması, bahçe atıklarının düzenli alınmasının bu sorumluluklar dahilinde yapıldığını belirtti. Benli, bunun yanında kentin yıllık temizlik ve bakım hizmetinin de diğer temizlik hizmetlerinin artırılmasında önemli bir yer teşkil ettiğini ve Gönyeli Belediyesi’nin bunu uzunca zamandan beridir yaptığını dile getirdi.

Gönyeli Belediyesi’nin gelinen aşamada sadece temizlik değil bakım hizmeti de verdiğini kaydeden Benli,  Gönyeli’de uzunca zamandan beridir bu hizmetin verildiğini söyledi.

Benli, iki yıldır kendi ekiplerinin yanı sıra bu işi daha hızlı yapmak adına hizmet satın alarak çalışmaları daha etkin ve daha hızlı hayata geçirmeye çalıştıklarının da altını çizdi. Benli, bu projede hedeflenenin 9 ayda temizleyip 3 ay temiz kalması değil 3 ayda temizleyip 9 ay temiz kalmasını sağlamak olduğunu söyledi.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.