1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖNYELİ’DE UÇURULAN “DİLEK BALONU” YANGINA NEDEN OLDU...ÇAM FİDANLARI YANDI
GÖNYELİ’DE UÇURULAN “DİLEK BALONU” YANGINA NEDEN OLDU...ÇAM FİDANLARI YANDI

GÖNYELİ’DE UÇURULAN “DİLEK BALONU” YANGINA NEDEN OLDU...ÇAM FİDANLARI YANDI

Ülkede de son günlerde yaygınlaşmaya başlayan ve mum yakılarak uçurulan “dilek balonu” yangına neden oldu. Gönyeli Baraj Bölgesi’nde, meçhul şahıs veya şahıslar tarafından uçurulan “dilek balonunun” yanarak aşağıya düşmesi ve kuru otların tutuşması sonuc

A+A-

Polisten yapılan açıklamaya göre, içinde mum olan uçan balonun yanarak kuru otlar üzerine düşmesi sonucunda 30 dönüm içerisindeki kuru otlar ve çam fidanları hasar gördü. Saat 00,30 sıralarında meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

KAÇAK YOLDAN KKTC’YE GEÇTİ TUTUKLANDI

Lefkoşa’da Metehan Kara Giriş Kapısı bölgesindeki arazi içerinde, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Bölgesinde sakin R.D. (E-36), birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal edip izinsiz KKTC’ne giriş yaptığı tespit edilerek tutuklandı. 12 Temmuz’da yaşanan olayla ilgili  soruşturma devam ediyor.

HIRSIZLIK OLAYLARI...

Gazimağusa’da Glapsides Plajı’nda, dün, Nermin Yener’e ait olup şezlong üzerinde, arkadaşına ait çanta içerisinde bulunan cüzdan, sürüş ehliyeti ve 500 TL nakit para çalındı.

Meselede şüpheli görülen C.E.(K-23) tutuklandı.

Güzelyurt’ta, 14 Temmuz’da, Ömer Zeki Andaç’a ait iş yerinin avlusu içerisinde muhafaza edilen, on beş metre uzunluğunda parçalar halinde zırhlı yeraltı kabloları, bir adet dalgıç motoru ve bir adet elektrikli dinamo çalındı.

PARK HALİNDEKİ ARAÇ ÜZERİNE TİNER DÖKÜLDÜ...1 KİŞİ TUTUKLANDI

Lefkoşa’da M.N.(E-36)’nin, alacağını vermediği gerekçesiyle, Posta Binasının arka kısmında yol içerisinde park halinde bulunan, Rıfat Bağbal’a ait aracın tavan ve bagaj kısmına tiner dökerek hasara uğrattığı ve tutuklandığı belirtildi. 12 Temmuz’da meydana gelen  bu olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.