1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GÖNYELİ’NİN NEFESİ YETMEDİ
GÖNYELİ’NİN NEFESİ YETMEDİ

GÖNYELİ’NİN NEFESİ YETMEDİ

Gönyeli’nin nefesi yetmedi;

A+A-

 

Gönyeli’nin 2 farklı öne geçtiği maçı, tecrübeli Adem’in büyük katkısı ile 3-2 kazanan Yeniboğaziçi oldu

YER: Gönyeli Ali Naci Karacan Stadı.

HAKEMLER: Irmak Emin-Serkan Kuşabbi-Ali Karahasan

GÖNYELİ: Kemal-Ulaş(dk.75 Ceren)-Henry-Arkın-Mustafa-Hüseyin-İsmet-(dk.74 Veli)-Mehmet(dk.71 Deniz)-Necati-Şemsi-Nebi

Y.BOĞAZİÇİ: Ersoy-M.Barkınay-İsmail-M.Sakallı-M.Tekpınar-İbrahim(dk.46 Adem)-Abdullah(dk.58 Türker)-Diallo-M.Çağakan(dk.80 Ahmet)-Ndoye-M.Çil

GOLLER: Dk.35, dk 55 Ulaş (GÖNYELİ) Dk.57 M.Çil, dk.65 Adem,dk.83 M.Sakallı(Y.BOĞAZİÇİ)  


K-Pet Süper Ligi’nde mutlak puana ihtiyacı olan Yeniboğaziçi  geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak kendisi için çok önemli bir galibiyet aldı.

 26. dakikada gelişen Gönyeli atağında Henry’nin şutunda top Y.Boğaziçi kalecisi Ersoy’un kontrolünde az farkla dışarı gitti.

33.  dakikada Ulaş sağ taraftan rakip kale önüne güzel bir top gönderdi. Topun gelişine vuran Necati müsait pozisyonda topu üstten dışarı attı.

34. dakikada Gönyeli yine gole çok yaklaştı. Yine sağ taraftan gelişen atakta kale önüne gönderilen topa İsmet direk dibinde dokunamayınca top da dışarı çıktı.

35. dakikada Hüseyin topla birlikte sol taraftan Y.Boğaziçi ceza alanına girdi. Kale içerisine kestiği topu Ulaş ağlara yollayarak Gönyeli’yi 1-0 öne geçirdi.

55. dakikada Hüseyin’in pasında rakip ceza alanının dışından topla buluşan Ulaş sert ve yerden düzgün bir vuruş yaparak hem takımının hem de kendisinin ikinci golünü atarak Gönyeli’yi 2-0 öne geçirdi.

57. dakikada kazanılan korner atışı paslaşarak kullanıldı. M.Çağakan’ın ortasında arka direkte M.Çil kafa ile topu ağlara yollayınca skor da 2-1 oldu.

65. dakikada Gönyeli defansının uzaklaştıramadığı topa ceza alanının dışından mükemmel vuran Adem skoru 2-2 yapan golü attı.

83. dakikada Y.Boğaziçi ne geçti. Bu dakikada Adem’in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu yine Adem kullandı. Kale önündeki kalabalıkta topa son vuran M.Sakallı kafa ile topu ağlara yollayınca Y.Boğaiçi  farklı mağlubiyetten 3- 2 galibiyete yükseldi. Maç da bu skorla sona erdi. A-2 gençler maçını  Gönyeli 2-1 kazandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.