1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖREN, GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI
GÖREN, GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI

GÖREN, GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI

Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde cenazeye katılanlar gözyaşlarına hâkim olamadı

A+A-

Çatalköy – Girne Anayolu üzerinde geçtiğimiz gün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden 20 yaşındaki Gören Asker’in cenazesi dün, Çatalköy Camii’nde gerçekleştirildi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde cenazeye katılanlar gözyaşlarına hâkim olamadı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Asker’in cenazesi, Çatalköy Mezarlığına defnedildi.

“Beni bırakıp ta nasıl gittin”

Neredeyse bütün Çatalköy halkının acı içinde katıldığı cenaze töreninde, Asker’in ailesi ve nişanlısı Irkan Ercenap tabutunun başında dakikalarca ağıt yaktı. “Beni bırakıp nasıl gittin” “Evlenmeye sayılı günler kalmıştı” şeklinde ağıtlar yakan Ercenap’ı aile yakınları sakinleştirdi. Cenaze töreninde her ihtimale karşı bir de ambulans hazır bulundu.

Abisi boğularak can vermişti

Kazada yaşamını kaybeden Gören Asker’in hiç tanımadığı bir de abisi olduğu bilgisi sosyal medyada dolaşan haberler arasında yer aldı. Verilen bilgilere göre Görkem, küçük yaşlarında denizde boğularak can vermiş ve Gören ise bu acıyı aileye unutturan yeni bir hayat olarak dünyaya gelmişti.

Kaynak:Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.