1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GÖRENLER O'NU G.SARAY'LI YILDIZ SANIYOR
GÖRENLER O'NU G.SARAY'LI YILDIZ SANIYOR

GÖRENLER O'NU G.SARAY'LI YILDIZ SANIYOR

Bölgesel Amatör Ligi'in Sneijder'i

A+A-

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya İl Özel İdarespor’da forma giyen Okan Yurttaş, Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’e benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Malatyaspor’da profesyonel olduktan sonra çeşitli takımlarda forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Okan Yurttaş, Galatasaray’ın yıldız futbolcu Sneijder’e benzerliği ile herkesin ilgi odağı oldu.

sneijder2.jpeg

2013-2014 sezonunda Malatya İl Özel İdarespor’a transfer olan Yurttaş, “Gittiğim her yerde, 'Sneijder burada' deniliyor. Bence iyi oldu. Pazarımız arttı. Gayet güzel oldu. İnşallah ilerisi de onun ki gibi olur” dedi.

Genç futbolcu, takım arkadaşlarının kendisine ismiyle hitap etmediklerini belirterek, “Malatya’da Okan demiyorlar, Wesley ya da Sneijder diyorlar. Güzel bir şey. İnsan mutlu oluyor” ifadesini kullandı.

sneijder-001.jpeg

Sneijder’e benzetilmekten sıkıntı duymadığını da kaydeden Yurttaş, “Yetenekli bir futbolcuya benzetilmek güzel bir duygu” dedi.

 Yetenekli futbolcu,Malatya İl Özel İdarespor’dan önce Malatyaspor, Malatya Belediyespor (Yeni Malatyaspor), Batman Petrolspor ve Kestel Belediyespor formalarını giydi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.