1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. GÖREVDEN ALINDI !
GÖREVDEN ALINDI !

GÖREVDEN ALINDI !

Çapkın'ı alnından öperek uğurladılar

A+A-

Türkiye'yi sarsan yolsuzluk operasyonunda, görevden alınan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, çalışma arkadaşlarıyla vedalaşarak emniyetten ayrıldı. Ayrılık sırasında Çapkın'ın gözleri doldu.

Hüseyin Çapkın, öğle saatlerinde görevden alındı. Görevden alındıktan bir süre sonra vedalaşmak üzere emniyetteki makamına geldi. Basın mensuplarına görevden alındığını söyledi ve makamına çıktı. 2009 yılından beri birlikte çalıştığı ekip arkadaşları bir bir emniyete geldi. Çalışma arkadaşlarına makam odasında bir veda konuşması yapan Hüseyin Çapkın, saat 18.15'de makamından çıktı.

Hüseyin Çapkın'ı, polislerin Ayşe Bacı'sı olarak bilinen Ayşe Mezzek'te giriş kapısında karşıladı.  Ayşe Bacı, Çapkın'a sarıldı ve başından öptü. Hüseyin Çapkın, giriş kapısında bekleyen polislerle de vedalaştı. Basın mensuplarına el sallayan Hüseyin Çapkın, aracına bindi ve emniyetten ayrıldı.  Şehit kızı olan Ayşe Mezzek, zamanının büyük bölümünü emniyette geçiriyor. Bu nedenle polisler tarafından çok tanınıyor ve seviliyor. 

ÇAPKIN: "ARTIK MERKEZ VALİSİYİM"

Hüseyin Çapkın gündüz yaptığı açıklamada "Biz devlet memuruyuz. Gelmemiz nasıl doğalsa gitmemiz de öyle doğal. Nasıl geldiysem öyle gidiyorum. 4.5 senedir devletimize milletimize sadakatle hizmet etmeye çalıştık. Bugün de normal devlet memurluğu ataması kapsamında merkez valiliğine atamamız oldu. Hayırlısı olsun, merkez valiliğine gidiyorum. Zaten merkez valisiydim, geçici görevle İstanbul'a gelmiştim. Merkez valiliğine geçiyoruz bana, devletimize, milletimize hayırlı olsun" dedi.  

HÜRRİYET

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.