1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Kıbrıs Türk halkının ve mücahidinin sesi ve yüreği oldunuz...

A+A-

Kıbrıs TMT Mücahitleri Derneği Girne Şubesi’nden bir heyet, Türk Ajansı-Kıbrıs (TAK) Müdürü Neriman Saygılı’yı ziyaret etti.

Kıbrıs TMT Mücahitleri Derneği Girne Şube Başkanı Metin Fahrioğlu, konuşmasında, Şube çalışanları adına Saygılı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Saygılı’nın akademisyen kimliğiyle gençlere ışık tuttuğunu belirten Fahrioğlu, “Radyo, televizyon programlarıyla Kıbrıs Türk halkının ve mücahidinin sesi ve yüreği oldunuz, sizi taktirle izliyoruz” dedi. Fahrioğlu, “TAK Müdürü olarak Kıbrıs Türk halkına önemli hizmet vereceğiniz inancındayız, yeni görevinizi tebrik ederiz” diye konuştu.

TAK Müdürü Saygılı ise, Kıbrıs Türk mücahidinin emeğini unutmanın ve unutturmanın mümkün olmadığına vurgu yaptı. Saygılı, “Bugün bu devlete sahipsek, devletin bir kurumu olan TAK’ta çalışıyorsak, bu sizin geçmişteki başarınız ve dirençli duruşunuz sayesindedir” dedi.

TAK’ın Kıbrıs Türk halkının sesi olmak, halkı bilgilendirmek amacıyla, deneyimli personeli ile özveriyle çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Saygılı, ziyarete teşekkür etti.

Tak

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.